Datum: 17-02-2020 - 16:25
  
25
me
'18
Gasten Zonnebloem De Zilk genieten van rit met nieuwe Outdoor4Disabled strandrups. (foto's)
Geschreven door Zonnebloem De Zilk

Gasten Zonnebloem De Zilk genieten van rit met nieuwe Outdoor4Disabled strandrups. (foto's)

De Stichting Outdoor4Disabled heeft sinds kort een nieuwe strandrups in gebruik, deze werd onlangs afgeleverd door WDM Mechanisatie uit Noordwijkerhout. Met deze prachtige strandrups kunnen ouderen en mensen die slecht ter been zijn een rit maken over het strand bij Langevelderslag. Heerlijk genieten van de zilte zeelucht...

de branding en het strand. Of lekker uitwaaien. Voor sommige mensen is het lang geleden dat ze dit konden meemaken. De gasten van de Zonnebloem, afdeling de Zilk, maakten woensdag 23 mei en donderdag 24 mei gebruik van de nieuwe strandrups. Voor woensdag waren er 2 ritten geboekt en voor donderdag 1 rit. 

In de ochtend werd er eerst aan de mini-boulevard, genoten van een kopje koffie met een heerlijke appelpunt. Met slagroom uiteraard! Daarna stapten de gasten op de strandrups voor een 1 uur durende strandrit. Helaas begon het licht te spetteren.

Er is een overkapping op de strandrups, dus de gasten hadden geen last van de regen. De gasten die 's middags een rit maakten hadden meer geluk. Het zonnetje scheen en na de rit konden zij buiten op het terras genieten van de koffie met appeltaart.

Donderdag hadden de gasten tijdens de rit af en toe een paar spetters, maar de temperatuur was heerlijk. De gasten hebben enorm genoten. Wij willen de mensen die de strandrups besturen en de mensen van het Broodthuis hartelijk danken voor de heerlijke ochtend en middag.

Foto's Zonnebloem De Zilk.