Datum: 06-08-2020 - 03:40
24
me
'18
Een Blik Op de kampioenen van 2018 (update 3): Finn Stoter > TV De Boekhorst.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Een Blik Op de kampioenen van 2018 (update 3): Finn Stoter > TV De Boekhorst.

De competities in de verschillende takken van sport lopen ten einde, hopelijk kunnen we ook dit jaar weer kampioenen huldigen in Noordwijkerhout en De Zilk. Is jouw team dit seizoen kampioen geworden, of ken je iemand die dit jaar de beste was? Stuur dan je kampioensfoto naar het mailadres van Blik Op Noordwijkerhout...

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef in de mail ook aan wie er op de foto staan, wat er gewonnen is en wanneer dat is gebeurd en dan plaatsen wij het op BON 'de best bekeken nieuwswebsite van Noordwijkerhout en De Zilk'.

Klik hier voor de kampioen-update 1 > VVSB JO17-3

Klik hier voor de kampioen-update 2 > VVSB Zaterdag 9

TV de Boekhorst heeft zijn eerste jeugdkampioen uit Noordwijkerhout voor 2018.
Afgelopen maandag (2e pinksterdag) is de 10-jarige Finn Stoter jeugdkampioen geworden bij het Jeugd District Kampioenschap 2018 in Leiden bij het onderdeel groen JE 9-10. (jongens enkel 9-10 jarige) 

Na een super spannende 3-setter finale, mag Finn zichzelf een jaar lang district kampioen noemen. Ooit sleepten Kiki Bertens en Robin Haase deze titel ook in de wacht. Finn mag in september ook nog deelnemen aan het DJK Nederland.

Foto PR.