22
me
'18
Een Blik Op de kampioenen van 2018 (update 1): VVSB JO17-3. (foto's)
Geschreven door VVSB

Een Blik Op de kampioenen van 2018 (update 1): VVSB JO17-3. (foto's)

De competities in de verschillende takken van sport lopen ten einde, hopelijk kunnen we ook dit jaar weer kampioenen huldigen in Noordwijkerhout en De Zilk. Is jouw team dit seizoen kampioen geworden, of ken je iemand die dit jaar de beste was? Stuur dan je kampioensfoto naar het mailadres van Blik Op Noordwijkerhout...

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef in de mail ook aan wie er op de foto staan, wat er gewonnen is en wanneer dat is gebeurd en dan plaatsen wij het op BON 'de best bekeken nieuwswebsite van Noordwijkerhout en De Zilk'.

Dat de eerste kampioen van dit seizoen er aan zat te komen werd afgelopen week al duidelijk, overal in het dorp en op de sociale media kwam je de uitnodigingsposter tegen van de kampioenswedstrijd van het elftal van VVSB JO17-3. Dit was ook te merken op de tribune want er waren dinsdagavond flink wat supporters om de aanstaande kampioen aan te moedigen.

Tijdens de wedstrijd bleek al gauw dat de jongens van VVSB een niet al te moeilijke avond tegemoet zouden gaan, bij rust stond het elftal al met 3-0 voor tegen Noordwijk JO17-2. De tweede helft kon rustig uitgespeeld worden en werd de eindstand zelfs 5-0 en was het kampioenschap een feit voor het team van VVSB JO17-3. Traditiegetrouw volgde er de kampioensduik in de vijver op Sportpark De Boekhorst.

Foto's BON: 2e helft en huldiging.