Datum: 06-07-2020 - 05:23
19
me
'18
Voor de senioren in Noordwijkerhout is het Pinksterweekend goed begonnen. (foto's + filmpje)
Geschreven door Stichting Met je Hart

Voor de senioren in Noordwijkerhout is het Pinksterweekend goed begonnen. (foto's + filmpje)

Stichting Met je Hart, Ontmoetingscentrum Puyckendam en Ladies Melody sloegen de handen ineen en zo werd op vrijdagmiddag 18 mei het ontmoetingscentrum van Puyckendam omgetoverd tot een ware feestlocatie. Ruim 80 ouderen wisten de weg naar het ontmoetingscentrum van Puyckendam te vinden om samen...

onder het genot van een hapje en een drankje te luisteren en mee te zingen met de vrolijke meezingers van Ladies Melody onder leiding van hun dirigent Ber van den Bercken. Van “Hij was maar een clown” tot “Westenwind” en niet te vergeten de onvervalste echte Noordwijkerhoutse wals.

Ook Hans Hoogeveen van Resto VanHarte was van de partij en heeft alle aanwezigen uitleg gegeven over het nieuwe restaurant “Resto VanHarte Noordwijkerhout”. Resto VanHarte vindt dat iedereen erbij hoort in de samenleving en wil de sociale samenhang in het dorp bevorderen.

Bij Resto VanHarte is iedereen welkom, jong en oud, arm en rijk, de rasechte en de nieuwe Noordwijkerhouters. Een bijzonder mooie middag met onze gasten, stichtingen en instanties waarbij saamhorigheid hoog in het vaandel staat.

Meer informatie:
Stichting Met je Hart www.metjehart.nl 
Facebook www.facebook.com/metjehartnoordwijkerhout .

Foto's en filmpje: Stichting Met je Hart Noordwijkerhout. (klik hier voor het filmpje)