Datum: 29-05-2020 - 06:18
19
me
'18
Fantastisch resultaat Kerkenveiling St. Jozefkerk. (foto's)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Fantastisch resultaat Kerkenveiling St. Jozefkerk. (foto's)

De jaarlijkse kerkenveiling van de 102-jarige St. Jozefkerk in de Maasgaarde heeft afgelopen vrijdagavond maar liefst € 47.242,- (in 2016 > € 46.355,-) opgeleverd. "Dat is toch al een hele tijd geleden dat dit hele mooie bedrag in totaal werd geveild, een top opbrengst" aldus pastoor Goumans. Het bedrag is inclusief de verkochte loten van de loterij....

de opbrengsten van de veilingcatalogus en de verkoop van kerkenveiling-diners en een kaartavond bij pastoor Goumans. Voorafgaand aan de grote veiling was er ook dit jaar weer, onder de bezielende leiding van pastoor Goumans zelf, een drukbezochte jeugdveiling met heel veel items zoals speelgoed, boeken en spelletjes.

Daarna was het tijd voor de grote kerkenveiling en werden er in rap tempo honderden veelal interessante items geveild. Er was één veilingitem die er in ieder geval bovenuit sprong en een geweldig bedrag van € 1550.- opleverde, dit item was een bidstoel die door pastoor Goumans zelf werd ingebracht en een familie-inbreng was.

De loterij zorgde voor een verkoop van heel veel loten en daarmee waren er mooie prijzen te winnen. Het thema van de kerkenveiling van dit jaar was 'Dat moet beter kunnen' en waarbij een groot gedeelte van de opbrengst besteed zal gaan worden aan goede geluidsapparatuur voor in de kerk.

Foto's BON.