Datum: 01-07-2022 - 01:14

Nieuwe aanbiedingen met (weekend)voordeel op de actiepagina, klik hier.

16
me
'18
18 mei Kerkenveiling St. Jozefkerk thema 'Dat moet beter kunnen'.
Geschreven door Parochie Sint Jozefkerk

18 mei Kerkenveiling St. Jozefkerk thema 'Dat moet beter kunnen'.

Op vrijdag 18 mei wordt de jaarlijkse kerkenveiling voor de Sint Jozefkerk gehouden, met als thema: 'Dat moet beter kunnen'. Niet op de tocht zitten en alles goed kunnen horen tijdens de vieringen zijn natuurlijk heel belangrijke voorwaarden! Een groot gedeelte van de opbrengst zal besteed worden aan maatregelen...

tegen het tochten en aan goede geluidsapparatuur. Om 19.00 uur begint de jeugdveiling onder de bezielende leiding van pastoor Goumans. Je kunt bieden op speelgoed, games, boeken, en nog veel meer. Jij komt toch ook??

Om 20.00 uur hopen we veel volwassenen te zien, die op de kavels uit de catalogus gaan bieden. Bij alle parochianen is een prachtige en goed verzorgde catalogus bezorgd. Ook dit jaar is de werkgroep erin geslaagd veel mooie artikelen binnen te halen.

Het aanbod is heel breed, en er is zeker ook voor u iets leuks, moois of lekkers bij. Nieuw dit jaar is de extra verloting om 21.30 uur. Bent u aanwezig, en heeft u de catalogus met het eraan geniete lootje bij u, dan kunt u zomaar een mooie prijs winnen. En daar hoeft u helemaal niets voor te doen. 

U bent onze gast, zoals gebruikelijk worden de drankjes en hapjes u aangeboden. U komt toch ook?? Van harte welkom in de Maasgaarde.

Foto BON.