Datum: 17-10-2021 - 20:46
14
me
'18
Medaille regen voor Judo Team Bollenstreek.
Geschreven door Judovereniging Noordwijkerhout

Medaille regen voor Judo Team Bollenstreek.

Zaterdag 12 mei trad de A selectie van Judo Team Bollenstreek aan op het Lentetoernooi in Wehl (Gelderland). Het Lentetoernooi is een sterk bezet toernooi waar de topclubs uit het oosten van het land en Duitsland op af komen. “We komen natuurlijk in het hele land al verschillende topclubs tegen, maar tegen de topclubs...

uit het oosten van het land staan we niet zo vaak op de mat, dit was een mooie gelegenheid om juist die clubs op de mat te ontmoeten” aldus trainer Johan Zagers. Met heel sterk en tactisch judo wisten de judoka’s zich tot de finales door te dringen.

De judoka’s van het Judo Team lieten zien dat ze grote stappen hadden gemaakt in hun totale plaatje (tactisch, technisch en conditioneel) Dit resulteerde in een 3e plek voor Stefan Disseldorp en Bas Duivenvoorde. Een tweede plek voor Eva Hornsveld en Bram van der Voet. Eerste plek was er voor Bas Verwer en Yannick Turk.

Foto PR. Op de foto staand achter van links naar rechts Bas Duivenvoorde, Wijnand Marks, Marijn van Staveren en trainer Johan Zagers. Op de voorgrond van links naar rechts Yannick Turk, Stefan Disseldorp, Ryan van der Molen en Bram van der Voet.