Datum: 23-01-2019 - 22:03
12
me
'18
14 mei netwerkbijeenkomst 'Kennismaken met de Buren'.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

14 mei netwerkbijeenkomst 'Kennismaken met de Buren'.

Op maandagavond 14 mei 2018 is er voor de verenigingen, ondernemers en maatschappelijke organisaties uit Noordwijk en Noordwijkerhout een speciale netwerkbijeenkomst. Samen in gesprek over de prikkelende vraag Welke kansen biedt de fusie voor mijn organisatie? Onder het motto 'Kennis maken met de Buren'....

organiseert de fusiegemeente een netwerkbijeenkomst met de ondernemers, maatschappelijke organisaties en verenigingen uit Noordwijk en Noordwijkerhout. De partners die met gepaste trots vormgeven aan hun gemeente. Dat doen ze nu al. En de verwachting is dat ze dat in de toekomst nog meer zullen doen. De fusiegemeente stelt hen graag in de gelegenheid om elkaar beter te leren kennen, kennis te delen en zo relaties te verstevigen.

Inspirerend verhaal
Enthousiasmeur & inspirator Marcel Jongmans vertelt op aanstekelijke wijze over de samenleving en overheid in de toekomst. Vanuit zijn kennis en ervaring houdt hij een beeldend verhaal dat past bij onze strategische visie op de nieuwe gemeente. Daarna zijn er voor de deelnemers deelsessies om echt met elkaar in gesprek te gaan.

Vragen die aan bod komen zijn: ‘Wat betekent de nieuwe gemeente voor de betrokken organisaties?’. ‘Wat verandert er in de manier van samenwerken met elkaar en de gemeente?’. ‘Welke kansen en uitdagingen biedt de fusie?’. En: ‘Wat kunnen partijen voor elkaar betekenen?’

Iets voor uw organisatie?
De netwerkbijeenkomst is in het Northgo College, Duinwetering 107, te Noordwijk. Vanaf 19:30 uur inloop. Ontvangst met koffie en thee. Opening is om 20:00 uur. Daarna volgt een inspirerende avond. Voor het volledige programma, check de gemeenteberichten van week 19.

Is de netwerkbijeenkomst Kennismaken met de Buren! voor uw organisatie interessant? Meld uw komst via de mail. Dat stellen de organisatoren op prijs in verband met de voorbereidingen. Mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook u bent van harte welkom.