Datum: 05-06-2020 - 01:48
11
me
'18
Uitermate geslaagde bridge-kroegen-fiets-drive BC de Schelft. (foto's)
Geschreven door Bridgeclub De Schelft

Uitermate geslaagde bridge-kroegen-fiets-drive BC de Schelft. (foto's)

Bridgeclub De Schelft organiseerde op Hemelvaart voor de 17e maal de bridge-kroegen-fiets-drive. Een uitermate geslaagde editie ditmaal, met een record aan deelnemers. Maar liefst 140 paren konden worden ingeschreven. Alle deelnemers hebben een heerlijke actieve en ontspannen dag gehad, met bridge, fietsen en gezelligheid...

In het centrum van Noordwijkerhout leek het wel gaan om het ouderwetse dauwtrappen, dat altijd op Hemelvaart plaats vond (vindt?). De bridgeclub kon de 280 bridgers verwelkomen in haar nieuwe startlocatie van Restaurant To Meat/Harry’s feest. Ook het Wapen van Noordwijkerhout bleek een nieuwe uitstekende locatie. Vervolgens werden in het ‘rondje’ Zonneweelde, Invitation, en het Koetshuis van Tespelduyn aangedaan.

Op iedere locatie werden de bridgers verwend met een door de organisatie aangeboden drankje en een uitstekend smakelijke lunch. Na afloop vond bij Restaurant Invitation de prijsuitreiking plaats. De drive werd gewonnen door het paar Ria en Albert den Blanken (64.84%) gevolgd door Margaritha en Rens de Ruiter (63,65%).

De Noordwijkerhoutse eer werd hoog gehouden door het paar Kees den Hollander en Piet v.d. Berg (3e plaats 62,61) en Paul en Janne Haket (5e, 62.37%). Naast een rijke prijzentafel van gevarieerde planten waren er voor de eerste vijf deelnemers cadeaucheques, beschikbaar gesteld door de deelnemende ‘kroegen’.

Zie verder de info op de bondswebsite van BC de Schelft. (www.nbbclubsites.nl/club/9028/uitslagen). De kroegendrive is alom in de omgeving, zelfs ver daarbuiten (Friesland/Doetinchem/Rotterdam etc.) geliefd. De organisatie viel talrijke complimenten den deel en alvast inschrijvingen voor volgend jaar.

Tekst en foto's (THV)