Datum: 04-04-2020 - 11:10
  
Update: 30-3-2020.
11
me
'18
Nog enkele plaatsen voor de toneelworkshop bij ODI.
Geschreven door Toneelvereniging ODI

Nog enkele plaatsen voor de toneelworkshop bij ODI.

In mei 2018 start toneelvereniging ODI uit Noordwijkerhout met een workshop toneelspelen. De toneelcursus is bedoelt voor zowel mensen die nu al spelen bij ODI als voor mensen die het leuk zouden vinden om wat met toneel te gaan doen. Leuk dus wanneer je zin hebt om te acteren maar nog niet precies weet wat je allemaal in je hebt....

Door middel van kleine opdrachten en regisseren hiervan zal er gewerkt worden aan thema’s zoals inleving en expressie, podiumbewustzijn, podiumpresentatie, inzicht in podiumopstellingen, spelen met ruimte, waar leg je je aandacht, emoties verbinden aan tekst, het publiek raken/ontroeren, je bewust worden van jouw rol en aanwezigheid op het toneel en natuurlijk het in het acteren.

Deze workshop zal gegeven worden in het ODI-honk in De Schelft in Noordwijkerhout door Chantal Witteman en Annemieke Hoogeboom (beide dames hebben veel toneelervaring) en de cursus zal plaatsvinden op de woensdagavonden vanaf 16 mei van 20:00 uur tot 22:00 uur. Inloop en koffie vanaf 19:45 uur. De kosten voor deze cursus bedragen 80 euro voor 7 keer inclusief koffie of thee.

Iedereen vanaf 15 jaar is. Opgeven kan via het e-mailadres toneelverenigingodi@gma. com Het minimaal aantal deelnemers is 5 en het maximum aantal deelnemers is 15.

Toneelvereniging ODI.