Datum: 28-05-2020 - 23:41
09
me
'18
Open dag 60 jaar Scouting Bosgeest: Klimmen en klauteren op het Kinder Scouting Festival.
Geschreven door Scouting Bosgeest

Open dag 60 jaar Scouting Bosgeest: Klimmen en klauteren op het Kinder Scouting Festival.

Schminken, brood bakken maar ook klimmen en klauteren op de klimtoren of stormbaan. Er is voor ieder wat wils op het Kinder Scouting Festival. Dit jaar viert Scouting Bosgeest haar 60-jarig jubileum en daarom vindt de groep het tijd om een open dag te organiseren. De laatste grote open dag was in 2010, toen Scouting in heel Nederland...

100 jaar bestond maar dat was samen met alle groepen uit Noordwijkerhout, op het Bavo-terrein. Nu wil de groep graag de deuren van het eigen clubhuis openzetten.

Op het terrein aan de Van der Weijdelaan 2B worden vele activiteiten georganiseerd. De vorig jaar door de groep aangeschafte klimtoren staat er maar ook uitdagende activiteiten als vuur stoken, hakken, brood bakken, springen op het springkussen, schminken en paracord knopen staat op het programma. En dat helemaal voor niks.

Naast alle kinderen van Noordwijkerhout zijn uiteraard ook buren, geïnteresseerden en oud-leden welkom om langs te komen voor een kop koffie of thee. En kom je binnen via de poort of probeer je de brug over de Guldemondsloot over te steken? We zien alle kinderen van Noordwijkerhout en hun ouders graag op zaterdag 2 juni 2018 van 13:00 - 16:00 uur.

Meer informatie is te vinden op www.bosgeest.nl of www.facebook.com/bosgeest

Scouting Bosgeest