Datum: 13-08-2020 - 01:02
06
me
'18
12 medewerkers van DKV Benelux houden op Gravendam 'Markt d'Huzes' voor deelname aan Alpe d'Huzes.
Geschreven door DKV Benelux

12 medewerkers van DKV Benelux houden op Gravendam 'Markt d'Huzes' voor deelname aan Alpe d'Huzes.

DKV Euro Service Benelux met o.a. een vestiging op Gravendam in Noordwijkerhout viert zijn 30e verjaardag dit jaar en men wil dit speciale moment graag delen door wat voor onze samenleving te doen. Daarom hebben zij ervoor gekozen om dit jaar actief deel te nemen aan de Alpe d’HuZes. Alpe d’HuZes is een actie...

waarbij deelnemers hardlopend, wandelend of fietsend de Alpe d’Huez beklimmen om zo veel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. Alpe d’HuZes die strijd tegen doodsoorzaak nummer 1 wereldwijd, heeft men gekozen omdat zij allemaal het tragische van deze ziekte op de een of andere manier ervaren. Soms van een afstand, maar vaak ook van dichtbij. DKV Benelux heeft vanuit het oogpunt van MVO dit evenement al een aantal jaren omarmd.

Zo heeft men het Cluster Logistiek AD6 in praktische en financiële zin ondersteund onder andere door het verzorgen van DKV Cards voor de voertuigen die namens de stichting afreizen naar Frankrijk. Dit jaar zal men bijdragen door met twee teams, in totaal 12 DKV werknemers, de Alpe d’Huez te gaan beklimmen voor dit goede doel.

Deze teams krijgen vanuit DKV Euro Service de ruimte om zich voor te bereiden, sponsorgelden te werven en uiteindelijk de Alpe d’ Huez te gaan beklimmen. Ieder van deze collega’s heeft een eigen verhaal om aan deze uitdaging te beginnen.

Markt d’HuZes
Om geld voor de deelname aan Alpe d’Huez (Opgeven is geen optie) in te zamelen, houdt men op zaterdag 26 mei van 10.00 tot 14.00 een “Markt d’HuZes” op het parkeerterrein van DKV / Kookerij / Forza op de Walserij op Gravendam in Noordwijkerhout. Zie informatieposter onder aan deze pagina.

U kunt hier online de beide teams en daarmee Alpe d'Huzes financieel ondersteunen:

https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/dekilometervretersdkvteam1 

https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/dekilometervretersdkvteam2