Datum: 05-07-2020 - 22:56
05
me
'18
Dartteam 'Enjoy' kampioen en promoveert naar de eredivisie. (foto's)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Dartteam 'Enjoy' kampioen en promoveert naar de eredivisie. (foto's)

In speelweek 25 van de in totaal 26 competitierondes heeft het Noordwijkerhoutse dartteam 'Enjoy' het kampioenschap behaald in de 1e divisie en mag het team volgend in de eredivisie uitkomen. Dartteam 'Enjoy' bestaat uit de volgende darters: Wouter van Ommeren. John de Winter, Bart Smit, Michael Groenewoud. Jan Hogerwerf....

Michael Hogendoorn en Raymond Stikkelorum. De dartwedstrijd werd met 4-2 gewonnen en die 4 punten waren precies voldoende om ook dit jaar het kampioenschap binnen te slepen. Vorig jaar werd het team kampioen in de 2e divisie en twee jaar geleden in de 3e divisie en volgend jaar komt men dus uit in de eredivisie. Een puike prestatie van de mannen!

De round Robin werd gewonnen Enjoy. De 1e en 2e singel werden gewonnen door Wouter en Michael. De 3e en 4e singel werden daarna helaas verloren door Bart en John. Maar gelukkig werd vervolgens het 1e koppel gewonnen door Wouter en Michael en Michael gooide daarbij de beslissende dubbel.

De kampioenswedstrijd werd afgelopen vrijdagavond gespeeld in de door hun tegenstander 'Sylvia's Leeuwtje' gegunde thuiswedstrijd in Café Enjoy. Na de laatste dartpijl werd de champagnefles ontkurkt en was het nog lang gezellig in de Zeestraat. 

Foto's BON.