Datum: 03-06-2020 - 22:21
04
me
'18
Twee jaar opsluiting in veelplegers- kliniek geëist tegen 42-jarige vernielzuchtige Noordwijkerhouter.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Twee jaar opsluiting in veelplegers- kliniek geëist tegen 42-jarige vernielzuchtige Noordwijkerhouter.

Het geduld van het openbaar ministerie met een 42-jarige vernielzuchtige Noordwijkerhouter is op. Omdat hij een deur heeft ingetrapt bij een kennis zou hij, vindt de officier van justitie, twee jaar opgesloten moeten worden in een ‘veelplegerskliniek’. Op 28 januari ging de man op bezoek bij zijn maat aan de Westerhout....

Ze hadden een meningsverschil over een vrouw en dat wilde hij uitpraten. De Noordwijkerhouter was al niet in een goed humeur omdat hij zijn kinderen een tijd niet had gezien. Bovendien had hij achttien biertjes op. Toen de man merkte dat zijn vriend niet opendeed, trapte hij de voordeur in. 

Om van zijn drankverslaving af te komen, volgde de verdachte al eens een behandeling in een Rotterdamse instelling, maar die brak hij voortijdig af. “Meneer heeft een laatste kans gehad en toch ging het weer mis. Het vertrouwen is op bij ons:, zei de officier van justitie.

De verdachte stond al op een veelplegerslijst vanwege andere vernielingen en bedreigingen. De rechtbank doet over twee weken uitspraak.

Bron Leidsch Dagblad.