04
me
'18
Uitslagen bridgeclub De Schelft met gebr. Broekhof als clubkampioen.
Geschreven door Bridgeverenigingen

Uitslagen bridgeclub De Schelft met gebr. Broekhof als clubkampioen.

Noordwijkerhout is verschillende bridgeverenigingen rijk en heel wat dorpsgenoten beleven veel plezier aan dit kaartspel. De uitslagen kunt u iedere week bekijken op BON, bridgevereniging 'Gezelligheid Troef' kaart in het gebouw van de Duinklievers op de Wagenmakerswerf en 'Bridgeclub De Schelft'....

doet dat zoals de naam al zegt in De Schelft net als 'Bridgeclub Het Juiste Bod'. Hierbij een eventueel verslag en de uitslagen.

Bridgeclub De Schelft 30-4-2018:
Afgelopen maandag sloot bridgeclub De Schelft het bridgeseizoen af. Met een gezellig slotdrive en de huldiging van de winnaars. Clubkampioenen werden Aad en Piet Broekhof, gevolgd met op de 2e plaats Her Geerlings en Fred Warmerdam. De 3e plek was voor het paar Sjoerd v.d. Werf en partner Hennie v.d. Zalm. Ook bloemen voor de topintegraal winnaars; Hennie en Thea ter Heide, terwijl Annemarie de Winter en Carla Haverkort de slemtrofee voor zich opeisten. (onder aan de pagina de foto met de winnaars)

Het was voor de bridgeclub ook de laatste keer, dat zij in de locatie van BC de Schelft speelde. Met ingang van het nieuwe seizoen verhuist de club naar Puyckendam. De speelavond van maandag blijft hetzelfde. Nieuwe leden zijn uiteraard van harte welkom. Aanmelden kan via Sjoerd v.d. Werf (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Het nieuwe seizoen start op maandagavond 27 augustus 2018.

Zomerbridge
Zoals al eerder vermeld kunnen fervente bridgeliefhebbers deelnemen aan de zomerbridge, die na het succes van vorig jaar opnieuw georganiseerd wordt door de drie Noordwijkerhoutse bridgeclubs HJB, Gambri en BC de Schelft. Vanaf 31 mei kan er gebridged worden op de donderdagmiddag in de recreatieruimte van Puyckendam.

Gelieve vooraf in te schrijven bij Sjaak Geerlings (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op nummer 06-22559225). Dat is zeker handig om zeker te zijn van een plek, maar aanmelden op de donderdagmiddag om 13.00 uur kan ook nog. Je kunt je inschrijven per paar, echter zeker ook als je partner een keer niet kan, kun je je aanmelden voor deze middag. We zorgen dan voor een gezellige bridgemaat.

De Zomerbridgedrive NWH bijzonderheden:
• Start op donderdag 31 mei iedere donderdagmiddag t/m 23 augustus
• Zaal open om 13.00 uur, spel begint om 13.30 uur
• Waar? In de recreatieruimte van Puykendam, Pilarenlaan 4, Noordwijkerhout
• Inschrijfgeld: € 5,- per paar per keer, of € 2,50 per persoon;
• Inschrijven bij Sjaak Geerlings (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op nummer (06) 225 592 25)
• Prijzen voor de hoogste score van de middag
• Het motto voor deze middag is “Gezelligheid Troef”! Ook gezellig contact houden en onder de mensen blijven deze zomer? Zorg dat je erbij bent bij de Zomerbridge in Noordwijkerhout!

Bridgevereniging Het Juiste Bod:
Zij hebben lente/zomerstop.

Seniorenbridgeclub Gambri: 
Zij hebben lente/zomerstop.

Bridgevereniging Gezelligheid Troef:
Zij hebben lente/zomerstop.

Foto PR winnaars BC De Schelft.