Datum: 04-08-2020 - 07:40
27
apr
'18
Juf Jacqueline Kocken en Richard van Nobelen geven elkaar het jawoord. (foto's en filmpje)
Geschreven door Blik Op Lisse

Juf Jacqueline Kocken en Richard van Nobelen geven elkaar het jawoord. (foto's en filmpje)

Kinderen uit groep 3 van de Klarinet in Lisse hadden donderdag 26 april geen gewone dag. Nee, hun juf Jacqueline ging trouwen. Jouw juf in een fantastische witte jurk, het moet wel tot de verbeelding van de kinderen spreken. Bruidegom Richard van Nobelen bracht zijn aanstaande vrouw Jacqueline en beide uit Noordwijkerhout...

met een sportwagen tot aan het hek. Daar stond directrice Romana van der Holst hen op te wachten, gevolgd door de klas van de juf met bogen en daarachter de andere 400 kinderen van de school. Uit de geluidsboxen liet meester Arie Kardol toepasselijke liedjes horen. 'Verliefd' van Circus Custers met de toepasselijke tekst:

V-v-v-v-v-verliefd tot over m'n oren
Ondersteboven dat 't nog kan
V-v-verliefd tot over m'n oren
Niet te geloven, 'k stotter d'r van

Net als op het schoolplein voor de allereerste keer
Laat de bel maar bellen, deze jongen komt niet meer.

In de klas hingen slingers van harten, ballonnen in de vorm van een hart in de lucht, bruidsjurkjes en een 'etalage' als een echte bruidsboutique. Iedereen had zijn/haar best gedaan er extra feestelijk uit te zien. Jongens met vlinderdas of kolbert, meisjes met hun mooiste jurkjes en opgestoken haar. Stiekem had de klas een lied ingestudeerd. Daarna kon er geproost worden met champagne en ook een heerlijk stukje taart mocht natuurlijk niet ontbreken.

Juf Jacqueline en Richard hebben elkaar leren kennen tijdens de carnaval van 2013 in Noordwijkerhout. Zij waren en zijn allebei nog steeds betrokkenen bij de organisatie van de boerenbruiloft van Carnavalsvereniging De Kaninefaaten. Trouwens een goede generale voor hun eigen bruiloft. Zowel Richard als Jacqueline hebben voorafgaan aan de bruiloft een spetterend vrijgezellenfeest gehad en ze wonen nu in de Zilk.

Richard en Jacqueline tennissen samen bij Tennisvereniging de Boekhorst in Noordwijkerhout. Richard is Kaninefaat bij Carnavalsvereniging de Kaninefaaten van Kokkerhout. En Jacqueline is al jaren lid van Gexat, een carnavalsgroep. Carnaval is dus duidelijk een hobby die zij samen delen, de rode draad in hun leven.

Jacqueline werkt al jaren op basisschool de Klarinet in Lisse. Na het bezoek aan basisschool de Klarinet zijn ze getrouwd in het Gemeentehuis van Noordwijkerhout en in de Jozefkerk. Aansluitend heeft de receptie en feestavond voor het het bruidspaar plaatsgevonden bij Papa’s Beach House in Hoofddorp.

Foto's en filmpje (klik hier) Hans Geerlings BOL