26
apr
'18
De dag vóór Koningsdag in Noordwijkerhout. (foto's Koningsbingo Munnekeweij)
Geschreven door

De dag vóór Koningsdag in Noordwijkerhout. (foto's Koningsbingo Munnekeweij)

Op donderdag 26 april staan er voorafgaande aan Koningsdag van morgen, al een aantal activiteiten op het programma in Noordwijkerhout. In de ochtend werden op het gemeentehuis drie Noordwijkerhouters in het zonnetje gezet en kregen zij door burgemeester Goedhart een Koninklijke Onderscheiding opgespeld...

 

In de middag was er traditiegetrouw een gezellige muzikale KoningsBingo in de Tuinkamer van Woonzorgcentrum Munnekeweij.  Dames van de Oranjevereniging verzorgden samen met de vrijwilligers van Munnekeweij deze bingomiddag.

Het duo 'De vrolijke muzikanten' (Jos en Ria) zorgden voor de muzikale invulling van de middag en natuurlijk werden de bezoekers van deze middag voorzien van een hapje en een drankje.
   
In de avond is er om 19.30 uur, Junior Kingsnight. 
Jong Oranje organiseert wederom Junior Kingsnight! ‘Wapenstaete' Het Wapen van Noordwijkerhout wordt omgetoverd tot een neon (oranje) disco. Het feest is voor de jeugd vanaf 9 jaar.

En tot slot om 21.00 uur, Koningsnach. 
Café van der Geest zal als gastheer optreden om jullie op deze avond het Oranjegevoel te bezorgen. Vanaf 21.00 uur is er volop muziek. Toegang vanaf 18 jaar en kaarten zijn zolang de voorraad strekt nog aan de deur verkrijgbaar.

Foto's Koningsbingo Munnekeweij BON.