Datum: 18-01-2022 - 18:08
27
apr
'18
Uitslagen bridgevereniging 'Gezelligheid Troef' en bridgeclubs 'Het Juiste Bod' en 'De Schelft' en 'Gambri'.
Geschreven door Bridgeverenigingen

Uitslagen bridgevereniging 'Gezelligheid Troef' en bridgeclubs 'Het Juiste Bod' en 'De Schelft' en 'Gambri'.

Noordwijkerhout is verschillende bridgeverenigingen rijk en heel wat dorpsgenoten beleven veel plezier aan dit kaartspel. De uitslagen kunt u iedere week bekijken op BON, bridgevereniging 'Gezelligheid Troef' kaart in het gebouw van de Duinklievers op de Wagenmakerswerf en 'Bridgeclub De Schelft'....

doet dat zoals de naam al zegt in De Schelft net als 'Bridgeclub Het Juiste Bod'. Hierbij een eventueel verslag en de uitslagen.

Bridgevereniging Het Juiste Bod 24-4-2018:
Klik hier voor de uitslagen. (pdf)

Bridgeclub De Schelft 23-4-2018:
De laatste speelronde is gespeeld en wisten de gebroeders Broekhof toch weer beslag te leggen op het clubkampioenschap. Zij het met een nipte overwinning met luttele cijfers achter de komma. De nummers 2 en 3 maakten het de heren nog knap lastig. Aanstaande maandag volgt het huldebetoon en sluit de bridgeclub het seizoen af. > Klik hier voor de uitslagen. (pdf)

Gezien het enthousiasme voor de Kroegendrive op Hemelvaart, is besloten nog een extra lijn te maken. Er zijn derhalve nog enkele plaatsen vrij. Opgeven bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan is er natuurlijk voor de fervente bridgers de zomerbridge. Die start op donderdag 7 juni in de ontmoetingsruimte van Puyckendam.

De drie Noordwijkerhoutse bridgeclubs Het Juiste Bod, De Schelft en de Gambri organiseren deze zomerbridge, in navolging op het succes van vorig jaar. Vooraf inschrijven bij Sjaak Geerlings (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op nummer 06-22559225) is handig om zeker te zijn van een plek, maar aanmelden op de donderdagmiddag om 13.00 uur kan ook.

Je kunt je inschrijven per paar, echter zeker ook als je partner een keer niet kan, kun je je aanmelden voor deze middag. We zorgen dan voor een gezellige bridgemaat.

De Zomerbridgedrive NWH bijzonderheden:
• Start op donderdag 7 juni, iedere donderdagmiddag t/m 30 augustus
• Zaal open om 13.00 uur, spel begint om 13.30 uur
• Waar? In de recreatieruimte van Puykendam, Pilarenlaan 4, Noordwijkerhout
• Inschrijfgeld: € 5,- per paar per keer, of € 2,50 per persoon;
• Inschrijven bij Sjaak Geerlings (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op nummer (06-225 592 25)
• Prijzen voor de hoogste score van de middag
• Het motto voor deze middag is “Gezelligheid Troef”! Ook gezellig contact houden en onder de mensen blijven deze zomer? Zorg dat je erbij bent bij de Zomerbridge in Noordwijkerhout!

Seniorenbridgeclub Gambri: 
Zij hebben lente/zomerstop.

Bridgevereniging Gezelligheid Troef:
Zij hebben lente/zomerstop.