Datum: 19-09-2020 - 18:00
25
apr
'18
Wethouder De Jong onthult bouwbord voor nieuwbouw Bavo-terrein.
Geschreven door Novaform Vastgoedontwikkelaars BV

Wethouder De Jong onthult bouwbord voor nieuwbouw Bavo-terrein.

In de stralende voorjaarszon onthulde wethouder De Jong, van gemeente Noordwijkerhout, op vrijdag 20 april op feestelijke wijze het bouwbord van Landgoed in den Houte op het voormalige Bavo-terrein. Op deze prachtige, groene locatie tegen het centrum van Noordwijkerhout ontwikkelen en realiseren Novaform...

en Trebbe Wonen de komende jaren ca. 665 woningen en appartementen.

Landgoed in den Houte
Het landgoed biedt plaats aan een grote variatie aan woningtypen in verschillende prijsklassen: vrijstaande en twee-onder-één-kapwoningen, herenhuizen, rijwoningen en appartementen. De woningen in Landgoed in den Houte zullen omringd worden door bestaande bomen en fraaie waterpartijen. Plekken zoals de bekende Engelse tuin worden in oude luister hersteld.

Start verkoop
Momenteel wordt de planning verder uitgewerkt. Naar verwachting wordt het concept-Omgevingsplan Bavo (bestemmingsplan) nog voor de zomer vastgesteld. De eerste fase gaat dan na de zomervakantie in verkoop.

Aanmelden via de website
Bent u geïnteresseerd in een woning in Landgoed in den Houte of wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen, schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief via de website www.landgoedindenhoute.nl en ontvang als eerste het laatste nieuws!

Onderschrift foto:
Projectontwikkelaar Niels van Ginkel van Novaform feliciteert wethouder De Jong, met links Remco Raghunath, projectontwikkelaar bij Trebbe Wonen. De auto die symbool staat voor een groene woonwijk reed mee in het bloemencorso van de Bollenstreek in Noordwijkerhout.

Foto door: Willem Krol