Datum: 01-10-2020 - 10:23
23
apr
'18
Reanimatiecursus bij EHBO Noordwijkerhout of de Zilk voor de helft van de prijs.
Geschreven door 'Ik ben STANdby'

Reanimatiecursus bij EHBO Noordwijkerhout of de Zilk voor de helft van de prijs.

Voor een veilige gemeente is het belangrijk dat er zoveel mogelijk inwoners kunnen reanimeren. Zo is er altijd hulp dichtbij. Heeft u al eens gedacht om een reanimatiecursus te doen, maar bent u er nooit aan toegekomen? Dit is uw kans! Omdat de gemeente Noordwijkerhout het belangrijk vindt dat zoveel...

mogelijk mensen eerste hulp kunnen verlenen, vergoedt de gemeente Noordwijkerhout de helft van een reanimatiecursus bij EHBO Noordwijkerhout of EHBO de Zilk. Deze korting geldt enkel wanneer u zich inschrijft voor een reanimatiecursus bij de STAN Global stand (rond de Witte Kerk) tijdens Koningsdag op 27 april a.s. Voorwaarde voor deze korting is wel dat u zich na de cursus direct inschrijft als burgerhulpverlener bij STAN Global.

Hartveilig Noordwijkerhout en De Zilk
De gemeente Noordwijkerhout is, samen met een enthousiaste groep vrijwilligers, al een tijdje bezig de gemeente ‘hartveilig’ te maken. Naast het werven van nieuwe burgerhulpverleners, presenteren we u tijdens Koningsdag graag de resultaten van het project. Zo hebben we een grote kaart van Noordwijkerhout met daarop alle geregistreerde AED’s.

Op deze manier kunt u nagaan of er bij u in de buurt een AED hangt (die 24/7 beschikbaar is). Mogelijk kent u een AED die nog niet op het lijstje staat. Samen maken we dit overzicht compleet. Daarnaast is er ook een oefen-AED en een oefen-reanimatiepop aanwezig om te demonstreren hoe dit gebruikt kan worden.

De voorwaarden van de 50% korting op de reanimatiecursus op een rijtje:
• U schrijft zich in op de intekenlijst bij de STAN Global stand op Koningsdag.
• U bent inwoner van de gemeente Noordwijkerhout.
• Na voltooiing van de cursus meldt u zich direct aan als burgerhulpverlener bij STAN Global.

Zien we u bij de STAN Global stand op Koningsdag? Samen maken we Noordwijkerhout en De Zilk hartveilig! Nog vragen naar aanleiding van deze tekst? Neem dan contact op met Cindy Gijsbers (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Meer algemene informatie over dit initiatief: http://stanglobal.com/nl/.