Datum: 19-05-2022 - 04:40
20
apr
'18
Uitslagen bridgevereniging 'Gezelligheid Troef' en bridgeclubs 'Het Juiste Bod' en 'De Schelft' en 'Gambri'.
Geschreven door Bridgeverenigingen

Uitslagen bridgevereniging 'Gezelligheid Troef' en bridgeclubs 'Het Juiste Bod' en 'De Schelft' en 'Gambri'.

Noordwijkerhout is verschillende bridgeverenigingen rijk en heel wat dorpsgenoten beleven veel plezier aan dit kaartspel. De uitslagen kunt u iedere week bekijken op BON, bridgevereniging 'Gezelligheid Troef' kaart in het gebouw van de Duinklievers op de Wagenmakerswerf en 'Bridgeclub De Schelft'....

doet dat zoals de naam al zegt in De Schelft net als 'Bridgeclub Het Juiste Bod'. Hierbij een eventueel verslag en de uitslagen.

Seniorenbridgeclub Gambri 19-4-18: 
Donderdag 19-04-2018 werd de vijfde ronde van het competitietoernooi NWH Jobs uitzendbureau gespeeld. En dit was de laatste ronde van het competitie seizoen 2017-2018. > Klik hier voor de uitslagen. (pdf)

Bridgevereniging Het Juiste Bod 17-4-2018:
Klik hier voor de uitslagen. (pdf)

Bridgeclub De Schelft 9-4-2018:
Sommige paren zetten nog even een eindspurt in, om zo tegen het einde van het seizoen, zo goed mogelijk het bridgepluche te verlaten. De hoogste score dit maal voor het paar Ineke van Parera en Ria de Haas uit de C lijn, met maar liefst 66.70 %. Ook het paar Her Geerlings en Fred Warmerdam zijn in de achtervolging om aanspraak op enig eremetaal te kunnen maken. Bij de link de uitslag van de zitting van 16 april. Maandag 25 april is de laatste competitie avond en wordt het seizoen op 30 april afgesloten met de jaarlijkse slotdrive, de bekendmaking van de winnaars van de diverse competities en de uitreiking van het eremetaal.. > Klik hier voor de uitslagen. (pdf)

Bridgevereniging Gezelligheid Troef:
Zij hebben lente/zomerstop.