Datum: 06-07-2022 - 11:40
20
apr
'18
Bloemmozaïeken 2018 met 17 deelnemers in Noordwijkerhout. (update > 20-4 19.00 uur)
Geschreven door Redactie BON

Bloemmozaïeken 2018 met 17 deelnemers in Noordwijkerhout. (update > 20-4 19.00 uur)

Woensdag overdag werd door organisator Nico Koomen de bloemenmozaïek-plateaus weer geplaatst rondom de Witte Kerk en ook elders in het dorp. Er hebben zich dit jaar zeventien deelnemers aangemeld die ook allemaal meedoen met de wedstrijd 'Mooiste bloemmozaïek 2018', waarbij de winnaar op zaterdag 21 april....

bekend gemaakt zal worden. Op de woensdagmiddag was men al met kinderen creatief aan het bloemsteken gegaan. De eerste twee deelnemers van de grote bloemmozaïeken waren er dit jaar al vlot bij en hebben op woensdagavond al een start gemaakt met het loshalen en sorteren van de bloemetjes van de hyacinten.

Donderdag zijn er meerdere deelnemers van start gegaan met het leggen van hun mozaïek. Aan het eind van de donderdagavond waren er zes klaar. Het streven voor alle deelnemers was om vrijdagmiddag alle mozaïeken klaar te hebben en dat is gelukt, het mooie weer werkt gelukkig prima mee zodat iedereen kan genieten van al het moois wat Noordwijkerhout te bieden heeft..

Het Flower Event 'Romance is…in love with flowers' in de Witte Kerk trok op de openingsdag gelijk flink wat bezoekers en het nu van binnen en buiten mooiste Kerkje van de Bollenstreek is nog te bewonderen t/m zaterdag 21 april, dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis, u bent van harte welkom.

Deelnemers Bloemmozaïeken:

Verenigingen
Shanty Bollenhart
Zonnebloem
CDA
Kaninefaaten
Stichting met je Hart Noordwijkerhout
NSL
NZLokaal


Scholen
Regenboog
Prinsenhof
Victorschool

Bedrijven
BSO Smallsteps
Hettinga projecten
Edelweis
Lovely Little Shops

Particulieren
Topaz Munnekewey
Marente
Movensduin

Foto's BON, zaterdag 21-4 laatste update met ook de mozaïeken elders in het dorp.