Datum: 20-08-2019 - 00:56
  
17
apr
'18
Kom je ook op het feestje van Zed bij Optisport zwembad De Schelft?
Geschreven door Optisport De Schelft

Kom je ook op het feestje van Zed bij Optisport zwembad De Schelft?

Optisport De Schelft viert de verjaardag van Zed in zwembad de Schelft. De haai viert zijn feestje en iedereen is uitgenodigd. Zed & Sop zijn de mascottes van het zwembad die de kinderen ondersteunen bij het behalen van het zwemdiploma. Zed is een haai en Sop is een zeester. Zij moedigen de zwemleskinderen...

aan vanaf hun eerste zwemles tot aan het behalen van het diploma. Zed & Sop wonen op een onbewoond tropisch eiland en moeten zelf ook leren zwemmen. Gelukkig zijn ze allebei heel slim en vinden ze telkens weer een oplossing om veilig en goed te leren zwemmen. Zo kunnen ze binnen de kortste keren drijven, duiken, onderwaterzwemmen en watertrappelen.

Op woensdag 25 april is Zed jarig! Hij wil dat heel graag samen met jou vieren in het zwembad in de Schelft. Zed is er uiteraard zelf ook bij. Er is een speciaal feestprogramma met leuke spelletjes en diverse activiteiten. Neem je zwembroek, badpak, papa, mama, broertjes, zusjes en vriendjes of vriendinnetjes mee en kom naar deze gezellige zwemmiddag.

Het feest duurt van 13.30 tot 15.30 uur. Zit je op zwemles bij de Schelft? Dan is de entree gratis.

Waar?
Optisport zwembad De Schelft.
Maandagsewetering 202
2211 WV Noordwijkerhout

Voor meer informatie neem contact op met de receptie van de Schelft 0252-376241.