Datum: 23-01-2022 - 19:10

16
apr
'18
Meer dan 80 Porsches rijden toerrit door de bollenstreek. (start in Noordwijkerhout)
Geschreven door Redactie BON > Gidie Vogels

90 blinkende bolides van het merk Porsche rijden toerrit door de bloeiende Bollenstreek. (foto´s)

Op zondag 15 april organiseerde de Nederlandse Porsche Club voor haar leden een toerrit door de bloeiende Bollenstreek. Er hadden zich rond de 90 leden aangemeld die met hun Porsche 911 van start gingen in Noordwijkerhout om vervolgens de in bloei staande Bollenstreek te gaan verkennen...

De opgepoetste bolides van dit merk met verschillende bouwjaren en hun bestuurders verzamelden zich zondagochtend op de Brink in Noordwijkerhout, waarbij fans van dit merk deze auto's een uurtje konden bewonderen. Na een ontvangst en uitleg over de route voor de deelnemers bij Restaurant Hudson Bar & Kitchen, vertrok een file met deze toch wel bijzondere auto´s rond de klok van 11.00 uur vanaf de Brink.

De stoet van 90 Porsches reden als eerste dwars door ons dorp heen, langs de Witte Kerk vervolgde men via de Havenstraat hun route door de op dit moment prachtige Bollenstreek. Na de mooie toerrit door de Bollenstreek eindigde het gezelschap in de namiddag op Landgoed Tespelduyn voor een afsluitende bijeenkomst.

Foto´s BON.