Datum: 15-08-2020 - 09:26
15
apr
'18
Muzikaal spektakel bij Café van der Geest tijdens ´Vrienden van de Sjaan Live´. (foto's + filmpje)
Geschreven door St. Jeanne d'Arc

Muzikaal spektakel bij Café van der Geest tijdens ´Vrienden van de Sjaan Live´. (foto's + filmpje)

Het coverbandorkest van muziekvereniging St. Jeanne d’Arc onder leiding van Bram Soentjes, negen zangers en zangeressen, de gezellige ambiance bij Café van der Geest en het ruim aanwezige publiek waren dé ingrediënten voor een perfecte muzikale avond tijdens ´Vrienden van de Sjaan Live´....

De geplande aanvangstijd was 21:00, maar een gezellige Noordwijkerhoutse avond begint nu eenmaal altijd eerst met een Noordwijkerhouts kwartiertje. De muzikanten hadden de afgelopen weken hard gewerkt aan een doorlopend programma. En dat is prima gelukt. Zelfs de openingsspeech van voorzitter Dolf Hulspas werd muzikaal ondersteund door het orkest.

Daarna volgde een aaneenschakeling van muzikale hoogtepunten waarbij het coverbandorkest de zangers en zangeressen Bart Weijers, Pauline van Eeden, Anita v.d. Zon, Martijn Barnhoorn, Sophie Warmerdam, Lene Groothuis, Caila Oostdam, Natacha Hulsebosch en Bob Draaisma vakkundig begeleidde.

Jazz nummers werden afgewisseld met muziek van Paul Simon en de Sjaan zou de Sjaan niet zijn als er geen vlekkeloze overgang gemaakt kon worden tussen de gezellige meezinger Malle Babbe en de discohit This is my Live. Het aanwezige publiek genoot zichtbaar van het optreden.

Op de muziek van Andre Hazes werd luidkeels meegezongen, bij Deep Purple werd geheadbangt en bij I’ve got the music in me kon menigeen de voetjes niet meer stilhouden. Na de afkondiging van voorzitter Hulspas, wederom met muzikale ondersteuning, werd nog één keer I’ve got the music in me ingezet en was “Vrienden van de Sjaan Live 2018” een feit.

Na afloop werd er onder het genot van een hapje en een drankje nog volop nagepraat en nagenoten door muzikanten en publiek.

Klik hier voor een filmpje op Facebook met de André Hazes medley.

Foto's BON.