Datum: 05-06-2020 - 10:57
12
apr
'18
De Zonnebloem afd. de Zilk bezoekt Keukenhof. (foto's)
Geschreven door Zonnebloem De Zilk

De Zonnebloem afd. de Zilk bezoekt Keukenhof. (foto's)

Woensdag 11 april brachten 22 gasten van de Zonnebloem, afd. de Zilk en de vrijwilligers van deze afdeling een bezoek aan de Keukenhof. Om 13.30 uur werd er verzameld bij de afgifte van de rolstoelen, waar de rolstoelen voor de mensen die er gebruik van wilden maken al voor ons klaar stonden...

Daarna gingen de gasten in groepjes of alleen met een vrijwilliger het park in om te genieten van de bloeiende tulpen, narcissen en andere bolbloemen. Halverwege de middag konden de gasten en de vrijwilligers in het Juliana paviljoen genieten van een heerlijk kopje koffie of thee met appeltaart. Dit alles werd verzorgd door vrijwilligsters van de Zonnebloem, afd. Lisse.

Daarna was er nog tijd om de paviljoens te bezoeken. In paviljoen Beatrix waren prachtige orchideeën in allerlei kleuren en vormen te bewonderen. In paviljoen Oranje Nassau zagen de gasten schitterende rozen en in paviljoen Willem-Alexander allerlei soorten tulpen, hortensia’s, varens, begonia’s. Allemaal even mooi!

De slogan: Keukenhof, het mooiste lentepark ter wereld, is zeker waar. Mede door het prachtige weer hebben de gasten van de Zonnebloem van een heel gezellige middag genoten!

Foto's Zonnebloem De Zilk.