Datum: 21-01-2019 - 06:51
14
apr
'18
Vrienden vd Witte Kerk organiseert op Moederdag High Tea in de Witte Kerk.
Geschreven door Vrienden van de Witte Kerk

Vrienden vd Witte Kerk organiseert op Moederdag High Tea in de Witte Kerk.

De Vrienden van de Witte Kerk organiseren wat nieuws: een high tea in de intieme Witte Kerk. Op Moederdag 13 mei a.s. opent de kerk haar deuren en wordt er een bijzondere high tea geserveerd in de sfeervolle kerkzaal. Angelique Beijk is uw gastvrouw die dag en zij heeft er zin in. Zij zorgt voor alle...

lekkere hapjes en de verschillende soorten thee. Uiteraard wordt de kerkzaal speciaal voor deze gelegenheid in stijl ingericht.

Wie zin heeft in een bijzondere invulling van Moederdag, of gewoon gezellig met vrienden of familie wil genieten, theeleuten en bijkletsen, is van harte welkom en kan zich aanmelden bij Boekhandel Wagenaar & van Halem.

Het aantal plaatsen is beperkt dus wees er snel bij! De opbrengst van deze fundraising komt geheel ten goede aan het onderhoud van de Witte Kerk te Noordwijkerhout.

- Kaarten à € 22.50 zijn verkrijgbaar bij: Boekhandel Wagenaar & van Halem, Havenstraat 10 te Noordwijkerhout of te reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- De High Tea vindt plaats in de Witte Kerk te Noordwijkerhout
- Datum: 13 mei 2018 tussen 14.30 en 17.00 uur
- Organisatie: Stichting Vrienden van de Witte Kerk – www.vriendenvandewittekerk.nl

Foto PR.