Datum: 14-08-2020 - 16:32
08
apr
'18
Laatste voorbereidingen voor 'Vrienden van de Sjaan Live'.
Geschreven door St. Jeanne d'Arc

Laatste voorbereidingen voor 'Vrienden van de Sjaan Live'.

Op zaterdag 14 april, 21:00 uur verzorgt Coverorkest Jeanne van St. Jeanne d’Arc in samenwerking met maar liefst negen zangers en zangeressen: Bart Weijers, Pauline van Eeden, Anita van der Zon, Martijn Barnhoorn, Sophie Warmerdam, Natacha Hulsebosch en Bob Draisma een spetterende muzikale avond...

De plaats van acte is Café van der Geest dat zoals altijd garant staat voor een gezellige, knusse sfeer. Tijdens de 'Vrienden van de Sjaan Live' zal het publiek getrakteerd worden door diverse popnummers. Onvervalste klassiekers zoals Purple Rain worden afgewisseld met gezellige meezingers zoals nummers van André Hazes. In een ongedwongen sfeer kan het publiek meezingen, dansen en genieten van een hapje en een drankje.

Op donderdag 5 april hebben de muzikanten het gehele programma doorgelopen, waarna de komende week de laatste details nog gefinetuned kunnen worden. Daarmee zijn de muzikanten nagenoeg klaar voor het optreden. Zij hebben enorm veel zin in het concert en hopen dat het publiek in groten getale aanwezig zal zijn. Na afloop van het concert blijft het café uiteraard open zodat de bezoekers nog kunnen nagenieten onder het genot van een drankje.

Er zijn nog kaarten beschikbaar. Kaarten á € 7,50 zijn verkrijgbaar bij: Café van der Geest (iedere dag vanaf 14:00 uur), de VVV Noordwijkerhout (ma t/m za 10:00 – 17:00) en De Parade (di, wo en do van 19:30 – 22:00).

Donateurs hebben op vertoon van de donateurskaart recht op 2 gratis kaarten. U kunt ook ter plekke donateur worden. Bij het invullen van een machtiging van €10,- per jaar krijgt u direct 2 toegangskaarten en een donateurskaart waarmee u ook naar het decemberconcert kunt gaan.

Foto's BON en PR. (Geen foto beschikbaar van Bob Draaisma)