Datum: 12-08-2020 - 02:21
07
apr
'18
Dagwinnaar en koploper Piet ter Veen loopt verder uit bij HSV de Arnoud Noordwijkerhout.
Geschreven door Jeugdafdeling HSV De Arnoud

14 april ´Jeugdkampioenschap van Noordwijkerhout´ HSV de Arnoud.

De jeugdafdeling van H.S.V. De Arnoud organiseert op zaterdag 14 april een viswedstrijd voor de jeugd van de bollenstreek. Wil jij laten zien hoe goed je kan vissen, of vind je het gewoon leuk om met leeftijd genootjes te vissen doe dan gezellig mee. Voor diegene die niet zo goed weet hoe...

het zit met dat vissen, staat een team viscoaches klaar om je te helpen bij de waterkant. De wedstrijd begint om 13.30 uur en eindigt om 16.00 uur. De prijsuitreiking is direct na de wedstrijd aan de waterkant. Je gaat niet met lege handen naar huis, want er is prijs voor iedereen. De Loting is vanaf 12.30 uur.

Er gevist in 2 categorieën namelijk:
Jeugd van 8 tot en met 14 jaar
Jeugd van 15 tot en met 22 jaar

We vissen in de Leidse vaart op de stijgers nabij Piet Gijs. Er zijn mooie visprijzen en bekers te winnen dus geef je snel op bij Arjan de Winter, e-mail adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanmelden voor de wedstrijd kan eventueel ook op de wedstrijddag zelf aan de waterkant, maar in verband met het kopen van de prijzen wordt een vooraanmelding per e-mail op prijs gesteld.

Neem je vriendjes, vriendinnetjes, neefje of nichtje gezellig mee, dan maken we er een leuke middag van. En wat nog wel het leukste is deelname is helemaal gratis.

Tot dan.

Foto: Jeugdafdeling HSV de Arnoud.