Datum: 05-06-2020 - 20:45
04
apr
'18
Floor van der Linden geniet met KNA van geslaagd wereldkampioenschap Twirlen in Noorwegen.
Geschreven door KNA-Noordwijk

Floor van der Linden geniet met KNA van geslaagd wereldkampioenschap Twirlen in Noorwegen.

Twirlvereniging KNA Noordwijk vertrok naar het Wereldkampionschap Twirling in Lillehammer Noorwegen met een ambitieus doel: Amerika verslaan. Samen met 3 andere verengingen is de samenwerking gezocht en er is maandenlang keihard getraind. Afgelopen weekend mochten de 56 meiden...

van het pomponteam dan eindelijk laten zien wat ze kunnen. Het resultaat: Wereldkampioen Pompon. De show ging over terrorisme met de mooie boodschap dat je niet in angst moet leven, maar je moet verzetten. KNA deed ook mee met groot twirlteam bestaande uit 44 leden. Met een knallende ’13 reasons why’-dans werd de bronzen medaille binnengehaald.

Het juniorenteam van KNA deed naast beide grote teams ook mee aan de twirlteam- en danceteamcompetitie. Beide finales werden gehaald. Het twirlteam pakte een mooie bronzen medaille en het danceteam de 4e plaats. Heel knap in een sterk juniorenteamveld.

Ook solistisch werden er finaleplaatsen gehaald, maar helaas geen eremetaal. Zoals we u al eerder op BON meldde mocht de 10-jarige Floor van der Linden uit De Zilk ook aan het WK deelnemen. Met de 'Juvenile dance twirl' is Floor 15e geworden (van de 28 deelneemsters) en met 'Juvenile 1baton' is Floor als 16e geëindigd (van de 25 deelneemsters).

Floor geeft bij de redactie van BON aan bijzonder genoten te hebben van het aanwezig zijn en het mogen deelnemen aan het WK in Lillehammer Noorwegen. Het is een ervaring voor haar geworden om nooit te vergeten en Floor mag dan ook enorm trots zijn op haar prestaties net zoals haar ouders en KNA met trainsters Joyce en Nicole Nederstigt uit Noordwijkerhout dat zijn. 

KNA traint elke maandag- en vrijdagavond in sporthal Duinwetering. Kom gerust een keer kijken als het je leuk lijkt of schrijf je in via www.sjorssportief.nl voor 3 lessen op 18 mei, 25 mei en 1 juni van 17.00 tot 18.00 uur.

Foto's PR.