Datum: 19-04-2021 - 10:52

04
apr
'18
Een nieuwe uitdaging voor TV de Boekhorst trainer Ronald Verdegaal. (foto's)
Geschreven door Tennisvereniging De Boekhorst

Een nieuwe uitdaging voor TV de Boekhorst trainer Ronald Verdegaal. (foto's)

Eindelijk een zonnetje op het terras aan het einde van de tweede paasdag. Het openings- en invitatietoernooi 2018 zal de boeken ingaan als regenachtig. Maar bovenal en dat is veel belangrijker gaat deze dag de boeken in als hét afscheidsmoment van een zeer gewaardeerde trainer van de Boekhorst...

Ronald Verdegaal verruilt de Jambuurt voor het Vondelpark en De Boekhorst voor Festina. Er is niemand die dat onopgemerkt voorbij wil laten gaan! Ronald speelde als 8-jarige zelf al bij de Boekhorst en schopte het tot de hoogste competitieteams, maar verdiende in de afgelopen negen jaar als trainer zijn sporen. Hoeveel kinderen, maar ook volwassenen heeft hij de kneepjes van de tennissport bijgebracht? Te veel om op te noemen.

Ronald gaat gemist worden en dat wordt zichtbaar tijdens een emotionele afscheidsceremonie. Hij wordt toegesproken door Frits Teuling namens het bestuur en door zijn collega’s Ewout Hinnen en Heleen van den berg. Men houdt het niet droog, maar een ieder gunt Ronald de fantastische nieuwe uitdaging die hij zal aangaan.

We sluiten af met een lied dat vol verve wordt gezongen vanaf een vol terras. Een belangrijke zin hieruit luidt: ‘Voor ons ben je altijd welkom’ en dat staat! Het ga je goed, Ronald!

Foto's TV De Boekhorst.