Datum: 06-07-2022 - 11:36
04
apr
'18
Toneelverenigingen ODI en HTIOS spelen blijspel 'Zwerfvuil'.
Geschreven door Toneelvereniging ODI

Toneelverenigingen ODI en HTIOS spelen blijspel 'Zwerfvuil'.

Net als vorig seizoen werken de Noordwijkerhoutse toneelvereniging ODI en HTIOS de Noordwijkse toneelvereniging weer samen om een mooi stuk op de planken te brengen. Dit keer is dat het stuk 'zwerfvuil'. Het stuk is geschreven door Mauritz Keyzer en de regie is in handen van Janneke van der Zalm en Peter van den Berg...

In een verlaten kantoorpand woont een verzameling van vreemde figuren met elk hun eigen zorgen en problemen. Ze zijn verzamelt door de 'moeder' van het stel die de fantasie heeft samen met hen een gelukkig gezin te vormen. De gemoederen lopen hoog op met de komst van een nieuwe bewoonster, een deftige dame. 

Zij is gevlucht voor haar dominante echtgenoot, een beroemde politicus. Wanneer deze dame tot overmaat van ramp ook nog een smoorverliefd wordt op één van de bewoners, is de chaos compleet!

Data en reserveren
Dit stuk is te zien op 20 en 21 april in De Muze in Noordwijk en op 11 en 12 mei in De Schelft in Noordwijkerhout Om 19:30 uur gaat steeds de zaal open. Aanvang steeds om 20:00 uur. Kaartjes zijn € 8,- pp voor De Schelft en € 10,- pp voor de Muze. Kaartjes voor De Muze zijn alleen verkrijgbaar via de website van de Muze: www.demuzenoordwijk.nl 

Kaartjes voor De Schelft zijn verkrijgbaar via www.toneelverenigingodi.nl of zijn vanaf twee weken voor de voorstelling te koop bij Suzanne’s Feestshop en Wagenaar & van Halem in Noordwijkerhout, bij M-kappers in De Zilk en bij drogisterij Letschert in Hillegom.

Foto Toneelvereniging ODI.