Datum: 06-06-2020 - 22:50
03
apr
'18
10.000 stappenwandeling langs de opkomende bloemenvelden.
Geschreven door VVV Noordwijkerhout

10.000 stappenwandeling langs de opkomende bloemenvelden.

Als de bloemenvelden geel kleuren van Narcissen, weten we dat het niet lang meer duurt of de streek ontspringt in allerlei prachtige kleurschakeringen. Binnen een week kan er van alles in bloei staan! Loop mee op zaterdag 7 april en ontdek de mooiste velden! Zaterdag 7 april is er namelijk weer de...

maandelijkse 10.000 stappenwandeling. Samen met Leefstijlcoach Marjoleine Klapwijk heeft VVV Noordwijkerhout weer een prachtige wandeling uitgezet. De wandeling start om 9.00 uur bij de VVV met het traditiegetrouwe rondje om de Witte Kerk. In de mooiste tijd van het jaar in deze omgeving voert de route deze zaterdag langs bloemenvelden richting het Leeuwenhorstbos. Zorg dat u er dus bij bent deze zaterdag en wandel mee. Geniet, bewonder en ervaar. Tussenstop voor een kopje koffie of thee is dit keer bij Noordwijk Buiten.

Elke eerste zaterdag van de maand wordt, in het kader van het programma `Beweeg je leven` onder leiding van leefstijlcoach Marjoleine Klapwijk, de 10.000 stappenwandeling georganiseerd in de omgeving van Noordwijkerhout. De basis van dit programma is dagelijks 10.000 stappen lopen en 3 keer in de week een half uur matig intensief bewegen (fietsen, tuinieren etc.). Natuurlijk is het belangrijk om daarnaast ook op je voeding te letten, maar dit kan allemaal zonder een speciaal dieet te volgen.

Een aanrader voor iedereen die zich wat fitter wil voelen of een aantal kilo’s kwijt wil. Ook voor mannen is dit een goede manier om aan de conditie te werken zonder naar de sportschool te hoeven. Start van de wandeling op zaterdag 7 april is om 9.00 uur bij VVV Noordwijkerhout, inschrijfkosten € 3,00 p.p . Iedereen die mee wil lopen, met of zonder stappenteller, is van harte uitgenodigd. Het belooft een informatieve en enerverende wandeling te worden. 

Voor aanmelding of meer informatie kunt u terecht bij VVV Noordwijkerhout, Dorpsstraat 8. Geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Telefoon: 0252 372 096. www.vvvnoordwijkerhout.nl.