Datum: 09-12-2021 - 06:10

   

01
apr
'18
Opnieuw inbraak bij Kinderboerderij Dierenhoeve.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Opnieuw inbraak bij Kinderboerderij Dierenhoeve.

Het voorjaar zorgt bij de meeste mensen altijd voor blije gezichten met de 'hopelijk' mooie dagen in het vooruitzicht, maar bij de Zorg- en kinderboerderij De Dierenhoeve kijkt men ieder jaar weer met een beetje zorgen naar het beter worden van het weer. Helaas zorgt dat met het lengen van de dagen...

ieder jaar weer voor overlast, doordat er mensen zijn die hun handen niet kunnen thuishouden. Afgelopen jaren zorgde dat al voor verschillende vernielingen en inbraken op het terrein van de kinderboerderij, die de vrijwilligers van de Dierenhoeve voor hun kiezen kregen. Het kost deze vereniging daarna dan ook veel geld en werk om alles weer op orde te krijgen.

Maar blijkbaar heeft daar niet iedereen problemen mee en was het afgelopen zaterdag weer eens raak. Bij een inbraak is de kluis en een pot met koekjes ontvreemd van het koffiehuis. In de kluis zat o.a. gelukkig alleen wat kleingeld, maar het vervelendste is dat in de kluis ook het pinapparaat van de Dierenhoeve zat. Dat is natuurlijk weer vreselijk balen want niemand heeft daar iets aan en het gaat de Dierenhoeve weer geld kosten om het pinapparaat te vervangen.

Een oproep aan alle wandelaars (met hun honden) op het Bavo-terrein of ze kunnen opletten of de kluis wellicht ergens is achtergelaten en hopelijk zit daar dan nog het pinapparaat in. De politie heeft de inbraak in onderzoek genomen.

Heeft u informatie over de inbraak die de politie kan helpen bij hun onderzoek, dan verzoeken wij u contact op te nemen via het algemene telefoonnummer van de politie 0900-8844.

Luchtfoto BON.