Datum: 26-03-2023 - 14:39
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!
Klik hier voor alle (weekend)acties!

 

01
apr
'18

Indrukwekkende uitvoeringen van DeusX Passie van Noordwijkerhout. (update foto's + filmpje)

In de voormalige bedrijfshal van Cremer aan de Gooweg vond, voor twee uitverkochte zalen met 700 bezoekers, vrijdag en zaterdag twee succesvolle uitvoeringen plaats van de nieuwe voorstelling van de Stichting ‘Passie van Noordwijkerhout’. DeusX is de naam van de voorstelling en deze productie...

werd geheel in eigen beheer geschreven en ontwikkeld en werd de afgelopen twee dagen in zijn geheel door jongeren op indrukwekkende wijze op de planken gebracht. Met ruim een jaar aan voorbereidingen was vrijdag in het tijdelijke theater aan de Gooweg, de eerste uitvoering en de tweede was voor een enthousiaste uitverkochte zaal op zaterdagavond 31 maart.

Het aloude Paasverhaal werd dit keer door de Passie van Noordwijkerhout in een modern jasje gegoten en band, vocalisten, dansers en acteurs bestaande uit talentvolle jongeren met een passie voor theater, muziek, dans en zang zorgden voor twee geweldige uitvoeringen in, hoe kan het ook anders, Noordwijkerhout.

Het verhaal:
De voorstelling volgt de hoofdpersoon Chris die samen met zijn moeder in een nieuwe stad is komen wonen. Hij maakt nieuwe vrienden; o.a. Peter, Judith en Magda. Helaas wordt de charismatische Chris ook als een bedreiging gezien door anderen. Het verhaal wordt verder gebracht door prachtige popliedjes, die live gespeeld en gezongen worden. Ook wordt in de verhaallijn gebruik gemaakt van beeldprojectie en spectaculair licht.

Klik hier voor het filmpje met een samenvatting (16 min) van de 90 minuten durende uitvoering van DeusX.

Foto's uitvoering BON. Update foto's: Klik voor foto's op FB van Sjaak Weijers geschoten tijdens de generale repetitie.