31
mrt
'18
Vrijdag 6 april Fancy Fair op de Egelantierschool.
Geschreven door Bredeschool De Egelantier

Vrijdag 6 april Fancy Fair op de Egelantierschool.

Vrijdag 6 april van 16.00 tot 19.00 uur vindt in Bredeschool De Egelantier in De Zilk de jaarlijkse Fancy Fair plaats. De school zal in feeststemming zijn en er zullen in de klassen veel leuke spelletjes te doen zijn. Het Rad van Avontuur zal weer overuren maken door de vele mooie prijzen op...

de prijzentafel. Ook is dit jaar de poppendokter weer aanwezig, we hopen dat veel kinderen met hun zieke knuffel of pop de poppendokter zullen bezoeken. Zij kan geen kapotte poppen repareren maar na een bezoekje aan de poppendokter en haar assistente zullen de poppen en knuffels zich vast beter voelen!

Verder is er nog een bingo, kunnen de kinderen geschminkt worden en zich vermaken op het springkussen en ook een ritje met de Zilker Duinrandexpress is mogelijk. Geen zin om na de Fancy Fair te koken? Geen probleem! Ook voor de inwendige mens is er genoeg: de patat kan niet verser opgediend worden en de heerlijke zelfgebakken cake en taart zullen er zeker ingaan!

Met de opbrengst steunen we de schoolverlatersdagen van groep 8, voor de uitbreiding met boeken van de eigen Egelantier-bieb en voor het goede doel van Villa Pardoes. U komt toch ook???? Tot vrijdag!