Datum: 21-02-2020 - 13:31
  
28
mrt
'18
Zaterdag 14 april 3e editie 'Beers & Tulips' festival van Como & Co.
Geschreven door Como & Co

Zaterdag 14 april 3e editie 'Beers & Tulips' festival van Como & Co.

Op zaterdag 14 april 2018 organiseert Como & Co aan het Oosterduinse meer in samenwerking met de Scheldebrouwerij voor de derde keer het gratis festival Beers & Tulips. Een uniek festival waarbij de lekkerste speciaalbieren en de trots van de Bollenstreek – vers, gekleurde bloemen – hand in hand gaan...

Maar liefst vijf brouwerijen tappen hun meest speciale biertjes. Proef onder andere de Turf ’n Surf van VandeStreek Bier uit Utrecht, de Lentebock van Pronck uit Leiden, de Pinksterdrie van Brouwerij 1573 uit Alkmaar of de Golden Tulip: de Beers & Tulips special van de Scheldebrouwerij uit Meer (België). Brouwerij Het Bierkwartier uit Noordwijkerhout brouwt naast het tappen van hun biertjes, de gehele dag live bier ter verhoging van de biervreugde!

Omdat een lekkere hap minstens zo belangrijk is als een biertje, zorgen MyRoots Surinaams Eethuis, Jeffrey’s Burgerbar en Como & Co voor de innerlijke mens. Proef onder andere een heerlijke Bara hete kip of een met liefde bereide burger.
Verschillende muziekacts maken de dag compleet.

Radio BeachBum zorgt met zijn blonde krullen en hutkoffers vol oldskool vinyl singles voor een weergaloze Dj set. Hij bewees zijn opzwepende karakter al tijdens het reizende festival Convoi de fête en SurfWalhalla Madnes en dit jaar maakt hij zijn debuut op Beers & Tulips.

Voor de liefhebbers van gitaar en live zang, zorgt Robbert Fossen als beste blueszanger van Nederland met zijn rauwe stemgeluid voor kippenvel en neemt je mee in zijn wereld van Chicago blues. Tijdens de afterparty zorgt Radio de Koperen Hond voor lekkere dansplaatjes met een te gekke twist.

Het terrein bij Como & Co wordt omgetoverd tot een ware bloemenzee waar alle zintuigen worden geprikkeld. Laat je opnieuw verbazen door het moois dat de Bollenstreek te bieden heeft! Voor de kleine bezoekers staat op het terrein een springkussen, dus ook voor hen genoeg vertier.

Beers & Tulips start om 12:00 uur. Om 21:00 uur verplaatst het feest zich naar de binnenruimte van Como & Co voor een afterparty tot in de late uurtjes. Het festival heeft een gratis toegang met gratis parkeermogelijkheid naast Como & Co (Boekhorsterweg 18, 2211 AL Noordwijkerhout). Bekijk hier de laatste informatie.