Datum: 18-01-2022 - 16:50
30
mrt
'18
Uitslagen bridgevereniging 'Gezelligheid Troef' en bridgeclubs 'Het Juiste Bod' en 'De Schelft' en 'Gambri'.
Geschreven door Bridgeverenigingen

Uitslagen bridgevereniging 'Gezelligheid Troef' en bridgeclubs 'Het Juiste Bod' en 'De Schelft' en 'Gambri'.

Noordwijkerhout is verschillende bridgeverenigingen rijk en heel wat dorpsgenoten beleven veel plezier aan dit kaartspel. De uitslagen kunt u iedere week bekijken op BON, bridgevereniging 'Gezelligheid Troef' kaart in het gebouw van de Duinklievers op de Wagenmakerswerf en 'Bridgeclub De Schelft'....

doet dat zoals de naam al zegt in De Schelft net als 'Bridgeclub Het Juiste Bod'. Hierbij een eventueel verslag en de uitslagen.

Seniorenbridgeclub Gambri 29-3-18: 
Seniorenbridgeclub Gambri (Geestelijk actief met bridge) speelt iedere donderdag middag in De Maasgaarde. Afgelopen donderdag 29-03-2018 werd gespeeld de Paasdrive als tweede ronde van het competitietoernooi NWH Jobs, Uitzendbureau. Na afloop van de Paasdrive heeft iedereen tet-a-tet-narcisjes gekregen. > Klik hier voor de uitslagen. (pdf)

Bridgevereniging Het Juiste Bod 27-03-2018:
H.J.B. Organiseert zondag 8 april a.s. de 71ste Bloemendrive in de Schelft. Zaal open 12,00 uur, aanvang 13,00 uur. Inschrijfgeld € 22,00 per paar. Inschrijven en informatie bij wedstrijdleider mw. Coby Caspers, tel:0252-376488. Via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. > Klik hier voor de uitslagen. (pdf)

Bridgeclub De Schelft 26-03-2018:
Kroegendrive nagenoeg vol.
Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor de kroegendrive op Hemelvaart, 10 mei a.s. Dan is het wel zaak, u ommegaand op te geven (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Het maximum aantal paren is 130.

Topintegraal competitie afgesloten

Op maandag 26 maart vond de finale wedstrijd plaats van de topintegraal competitie. Met de dit maal wel heel bijzonder gestoken spellen, was het voor de bridgers goed nadenken geblazen, welke contracten te bieden. Wel slem, geen manche en kwam het meermalen voor, dat zelfs een 1 contract amper gehaald kon worden.

Het maakte het allemaal spannend, maar bleken Hennie en Thea ter Heide de opgebouwde voorsprong toch te behouden en zijn zij de winnaars van de top integraal van dit seizoen. Onderstaand de uitslag van het behaalde resultaat in de rechterkolom en het eindklassement links. > Klik hier voor de uitslagen. (pdf) >  (THV)

Bridgevereniging Gezelligheid Troef:
Zij hebben lente/zomerstop.