26
mrt
'18
Presentatie Robert ter Heide over Jeruzalem in de Witte kerk.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Presentatie Robert ter Heide over Jeruzalem in de Witte kerk.

Zondag 22 april geeft Noordwijkerhouter Robert ter Heide een presentatie in de Witte kerk in Noordwijkerhout met als onderwerp de stad Jeruzalem, de toegang is gratis. Robert is met zijn vriend David in de afgelopen kerstvakantie 13 dagen naar Jeruzalem in Israël geweest....

De titel van de presentatie over Jeruzalem is 'In de Bijbel staan'. Er staan in de Bijbel veel verwijzingen naar de stad Jeruzalem en het land Israël. Robert vertelt in de presentatie over zijn ervaringen met betrekking tot plaatsen die genoemd worden in de Bijbel en die hij heeft bezocht. Robert en David hebben daarmee in de voetsporen van Jezus Christus gewandeld, waarin de Olijfberg, de Tempelberg, de Grafkerk en de Oude stad werden aangedaan.

Naast historische gebeurtenissen in het heilige land, belooft 'het Woord' ons wat er nog staat te gebeuren in Jeruzalem: de wederkomst van de Heere Jezus. Zijn de politieke gebeurtenissen rondom de jonge staat Israël voortekenen van de komst van God's koninkrijk? En hoe kijken de Joden en de moslims naar de hoofdstad van God? Robert is op zoek geweest naar antwoorden.

Robert wil op zondag 22 april graag vertellen over zijn avontuur. Kom je ook? Inloop is rond 13:45 uur en de presentatie start om 14:00 uur. Ken je iemand die hier ook geïnteresseerd in zou zijn, kun je hem of haar natuurlijk ook gewoon mee vragen.

Foto PR.