Datum: 12-08-2022 - 17:29
Nieuwe aanbiedingen met (weekend)voordeel op actiepagina, klik hier.
24
mrt
'18
VVSB - Barendrecht een bloedeloze 0-0 (verslag+foto's+uitslagen+stand +samenvatting)
Geschreven door Redactie BON

VVSB - Barendrecht een bloedeloze 0-0 (verslag+foto's+uitslagen+stand +samenvatting)

Hedenmiddag speelden VVSB en Barendrecht een typische 0-0 wedstrijd. Beide ploegen speelden vanuit een gesloten organisatie en lieten er dus geen muisje doorgaan. Daar kwam nog eens bij dat beide ploegen het maar moeilijk vonden om de bal bij een medespeler te krijgen, het hobbelige veld hielp hier ook niet echt bij...

Afgelopen februari was het volgens scheidsrechter Sander de Brito Roque onverantwoord om op het harde veld te spelen. Ondanks dat Barendrecht al op Sportpark de Boekhorst was gearriveerd, mocht de ploeg van trainer Adrie Poldervaart onverrichte zaken weer naar huis. De wedstrijd werd verplaatst naar deze 24 maart. Hierdoor kwamen ook de dames en heren van FoxSports naar Noordwijkerhout, om deze wedstrijd van livebeelden te voorzien.

De opkomst was nog sfeervol met wat paars-gele rook die over het veld heen waaide. Direct ook één van de spaarzame hoogtepunten van deze wedstrijd. Beide ploegen hadden gigantisch veel moeite om een gaatje in de gesloten defensies te vinden. De mogelijkheden die dan toch ontstonden, werden onschadelijk gemaakt door de doelmannen.

In de tweede helft werd het al iets beter door met name de bezoekers. Doelman Ruben Valk moest tot tweemaal toe optreden op de inzetten van Danny Monster en Daniel Esajas. Aan de andere kant was de grootste kans van de thuisploeg voor Tommy Bekooij. De topscoorder van VVSB zag echter zijn volley geblokt worden door Wilshon Lima.

Door de bloedeloze 0-0 blijven beide ploegen op respectievelijk de 5e en 4e plaats hangen. Afsluitend met een positieve noot; VVSB is in 2018 op de eigen Boekhorst nog altijd zonder verlies.

VVSB – Barendrecht 0-0.
VVSB: Valk; Van Pelt, Arroyo, Zwart, Vijlbrief; Jozic, Theuns, De Rijk; El Osrouti (82. Van der Wilden), Pauw (82. Koopman), Bekooij.

Samenvatting van de wedstrijd, klik hier.

Tekst: Stefan van den Burg

Foto's BON.