Datum: 29-05-2020 - 14:34
24
mrt
'18
Jubileumconcert Popkoor Bloom in Munnekeweij.
Geschreven door Popkoor Bloom

Jubileumconcert Popkoor Bloom in Munnekeweij.

Op zaterdagmiddag 14 april zal Popkoor Bloom het jubileumconcert van 3 en 4 november 2017 nogmaals uitvoeren, zij het in iets aangepaste versie, in het atrium van Woonzorgcentrum Topaz-Munnekeweij te Noordwijkerhout. Naast bewoners en medewerkers van Munnekeweij, is dit concert ook toegankelijk...

voor de overige senioren van Noordwijkerhout, al is dit aantal beperkt tot 50 personen en uitsluitend mogelijk op vertoon van een GRATIS toegangskaart. De gratis toegangskaarten voor senioren zijn vanaf woensdag 28 maart af te halen bij de VVV in Noordwijkerhout. De bewoners van Munnekeweij krijgen een gratis consumptie aangeboden. Aan niet-bewoners wordt een bijdrage per consumptie gevraagd. 

Het concert begint om.14.15 uur. Zaal open om 14.00 uur. Voor de bewoners van Munnekeweij zijn zitplaatsen gereserveerd. Nog steeds is Bloom dringend op zoek naar versterking in de baspartij en houdt in de maand april openbare repetities voor bassen. Bloom roept alle lezers op om hen te assisteren in hun zoektocht naar bassen. Wie weet kent u iemand in uw omgeving die graag bij Bloom wil komen zingen.

Meer informatie vind je op www.popkoorbloom.nl.

Foto BON.