Datum: 02-06-2020 - 18:36
23
mrt
'18
Corien de Groot Foundation verzorgt gezellige muziekmiddag voor Zonnebloemgasten afd. De Zilk. (foto's)
Geschreven door Zonnebloem afd. De Zilk

Corien de Groot Foundation verzorgt gezellige muziekmiddag voor Zonnebloemgasten afd. De Zilk. (foto's)

Het bestuur van de Zonnebloem, afd. de Zilk en het bestuur van de KBO vonden het een goed idee om een keer gezamenlijk een activiteit te organiseren. Zij namen contact op met de Corien de Groot Foundation. Deze foundation is in 2013 opgericht als eerbetoon aan Corien de Groot. De foundation wil in een...

teruglopende economie, entertainment en gezelligheid realiseren in bejaarden-en verpleeghuizen, bij bejaardenverenigingen en bij de Zonnebloem.

Donderdag 22 maart kwamen Daan de Mooij en Hans Vermeulen van de Corien de Groot Foundation naar de Duinpan in de Zilk, waar 70 gasten van de Zonnebloem en de KBO met spanning wachtten op wat er gebeuren ging. Voor de pauze brachten Daan en Hans gezellige liedjes ten gehore, die door de mensen enthousiast meegezongen werden: liedjes van Anneke Gronloh, Ramses Shaffy, Gert en Hermien.

In de pauze konden de mensen genieten van een heerlijk kopje koffie of thee en werd er door Daan en Hans een kleine loterij gehouden met leuke prijsjes. Na de pauze kwamen er Amsterdamse liedjes aan bod, zoals: Als de lente komt, Alle duiven op de dam, Een piketanesie gaat er altijd in.

Alle liedjes werden vrolijk meegezongen, er werd geklapt, heen en weer gedeind en gedanst! Na afloop konden de gasten onder genot van een lekker drankje nog even napraten over de super gezellige middag. Iedereen heeft erg genoten en wij willen de mensen van de Corien de Groot Foundation heel hartelijk danken voor deze middag.

Foto's Zonnebloem afd. De Zilk.