Datum: 29-05-2020 - 14:39
18
mrt
'18
Flower Event 'Romance is…in love with flowers' in de Witte Kerk.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Flower Event 'Romance is…in love with flowers' in de Witte Kerk.

In de week van het Bloemencorso organiseert Noordwijkerhout, in de monumentale Witte Kerk, van woensdag 18 t/m zaterdag 21 april wederom het succesvolle Flower Event. Tijdens deze kleurrijke bloemenshow presenteren de Noordwijkerhoutse kwekers, aangesloten bij LTO en KAVB, al hun fraaie (bol)bloemproducten....

De romantiek spat er vanaf dit jaar, tenslotte houden bloemen van mensen en zijn mensen weer gek op bloemen, kortom: All you need is love! Dit geliefde thema is liefdevol uitgewerkt in verleidelijke arrangementen,o.l.v. Sandra Balk (Creatizz) en Tineke Geerlings (Typisch Tien).

Rondom dit Flower Event zijn er diverse activiteiten georganiseerd, zoals een workshop bloemen schilderen op woensdag, het kindercorso op donderdag en het klapstuk van de week: het Verlicht Bloemencorso van Noordwijkerhout op vrijdag.

Love is in the air in Noordwijkerhout, tijdens de week van het bloemencorso. Het Flower Event 'Romance is…in love with flowers' vindt plaats van woensdag 18 april tot en met zaterdag 21 april, dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

Foto pr.