Datum: 22-10-2021 - 06:01
17
mrt
'18
Lentefeest bij Jansen's Overseas trekt ondanks winterse temperaturen flink wat bezoekers. (foto's)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Lentefeest bij Jansen's Overseas trekt ondanks winterse temperaturen flink wat bezoekers. (foto's)

De flink onder nul gevoelstemperaturen van dit weekend zijn hopelijk de laatste stuiptrekkingen van deze winter. Bloembollenbedrijf Jansen's Overseas op de Schippersvaartweg zorgde met het bloemrijke Lentefeest van zaterdag 17 maart toch nog voor lenteachtige gevoelens bij de vele bezoekers. Zij namen de kans...

waar om het bekende bloembollenbedrijf eens van de binnenkant te bekijken, Jansen's Overseas had op deze dag flink uitgepakt en de bedrijfshallen stonden vol met vooral snijtulpen en bloembollen op pot (de specialiteit van Jansen's Overseas) die de bezoekers ook nog eens voor een heel zacht prijsje konden kopen. Ook de kinderen hoefden zich niet te vervelen, zij konden ponyrijden, zich uitleven op een luchtkussen en vertoonde een goochelaar zijn kunsten.

Voor dit 'Lentefeest' waren op speciaal verzoek van Jansen's Overseas de vrijwilligers present van boerderijwinkel 'Appeltje Eitje' van de Zorgboerderij De Hafakker van Raamwerk. Zij stonden met een kraam vol met zelfgemaakte spullen en etenswaren en die vonden gretig aftrek bij de bezoekers.

Bloembollenbedrijf Jansen's Overseas had al eerder aangegeven dat de volledige opbrengst van dit 'Lentefeest' als donatie wordt gedaan aan Zorgboerderij De Hafakker van Raamwerk. Het bloembollenbedrijf laat weten bijzonder verheugd te zijn over de grote belangstelling voor het Lentefeest. Hopelijk kan Noordwijkerhout gezien het succes ervan weer een activiteit bijschrijven in de evenementenagenda van het Hart van de Bollenstreek.