Datum: 02-07-2020 - 10:48
26
mrt
'18
Flink aantal biedingen op 'Roze Kipper' (nog 1 dag) en 'Roze Tulp' (nog 5 dagen) de opbrengst is voor KiKa.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Flink aantal biedingen op 'Roze Kipper' (nog 1 dag) en 'Roze Tulp' (nog 5 dagen) de opbrengst is voor KiKa.

Onlangs melden wij u dat Jan Smit Tractoren meedoet aan de actie ‘Ruim op voor KiKa’. Eigenaar Jan Smit veilt zijn nieuwe roze kipper ZK10 10 ton voor deze mooie actie, klik hier voor de veilingpagina. Er zijn tot nu toe 82 biedingen gedaan en veilingbedrag staat op € 9800,- (26 maart 15.00 uur). Wilt u ook nog een bieding...

gaan doen op de roze kipper, dan kan dat nog één dag en wel dinsdag tot 27 maart 20.00 uur. De volledige opbrengst komt ten goede van KiKa (het kinderkankerfonds).

De Roze Tulp.
De redactie van Blik Op Noordwijkerhout staat achter dit mooie initiatief en bied daarom een maar liefst twee meter hoge polyester tulp (nieuw) aan, waarbij de bloem in navolging van de roze kipper ook roze is gekleurd. Er zijn tot nu toe 8 biedingen gedaan en het hoogste bod staat nu op € 210,-. U kunt voor dit bijzondere item en het goede doel ook nog een bod doen en dat kan tot en met 31 maart 2018, klik hier voor het item op Marktplaats, het item gaat natuurlijk naar de hoogste bieder.

‘Ruim op voor KiKa’ campagne.
In juni wordt het Prinses Máxima Centrum geopend. Daar mogen we trots op zijn. En toch zijn we nog niet helemaal tevreden… De 4e verdieping wordt namelijk casco opgeleverd. Waarom? Er is niet genoeg budget. Dit vindt KiKa onacceptabel. Ook deze ruimte willen we volledig inrichten. Dan kunnen er geen 300, maar 400 onderzoekers aan de slag. En verhogen we de genezingskans bij kinderen met kanker! Daarom vinden we dat we nóg een keer in actie moeten komen.

Hoe we dat willen doen? Door op te ruimen. Met héél Nederland! Want iedereen heeft wel spullen die in de verkoop kunnen. Zo help je mee zonder dat het je geld kost. En met het geld dat alle spullen opbrengen kunnen we die 4e verdieping inrichten.

Hoe werkt het?
Heb je een zolder, kelder of garage? Kijk wat je kunt missen. Spullen die alleen maar in de weg liggen. Want als we allemaal gaan opruimen is dat oude kastje of dat speelgoed waar niemand meer naar omkijkt, misschien wel een hightech researchcentrum waard! Zet wat je kunt missen op Marktplaats. Het geld van de koper gaat dan rechtstreeks naar de rekening van KiKa. Je kunt daar natuurlijk ook zelf iets kopen, want de opbrengst is voor KiKa!

Foto's Roze Tulp > BON.