Datum: 25-01-2022 - 15:58

16
mrt
'18
Uitslagen bridgevereniging 'Gezelligheid Troef' en bridgeclubs 'Het Juiste Bod' en 'De Schelft'.
Geschreven door Bridgeverenigingen

Uitslagen bridgevereniging 'Gezelligheid Troef' en bridgeclubs 'Het Juiste Bod' en 'De Schelft'.

Noordwijkerhout is verschillende bridgeverenigingen rijk en heel wat dorpsgenoten beleven veel plezier aan dit kaartspel. De uitslagen kunt u iedere week bekijken op BON, bridgevereniging 'Gezelligheid Troef' kaart in het gebouw van de Duinklievers op de Wagenmakerswerf en 'Bridgeclub De Schelft'....

doet dat zoals de naam al zegt in De Schelft net als 'Bridgeclub Het Juiste Bod'. Hierbij een eventueel verslag en de uitslagen.

Bridgevereniging Gezelligheid Troef 8-03-2018:
Volgende week de laatste keer Bridge. Want de duiven gaan weer vliegen. Na de Kermis gaan we weer beginnen. De hoogste score was in de blauwe lijn Henny en Fetje scoorde 65,73 %. > Klik hier voor de uitslagen. (pdf)uitslagen. (pdf)

Bridgevereniging Het Juiste Bod 13-03-2018:
Klik hier voor de uitslagen. (pdf)

Bridgeclub De Schelft 5-03-2018:
Kroegendrive Hemelvaartdag 10 mei
De inschrijving komen volop binnen. Wil je meedoen, dan is enige haast geboden. Immers vol=vol. Inschrijven kan via de mail bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en/of in de bridgewinkel van Ton sur Ton.

Speelavond 12 maart

Drie 60% scores met die van het echtpaar Meegdes de hoogste en daarmee dus de zaaltop (61.25%). De strijd om de kampioenstitel is in alle hevigheid los gebarsten. Met de onderbreking van de 5e zitting topintegraal, 2e paasdag en de slotavond, zijn er nog vier speelavonden te gaan. Alles is dus nog mogelijk.

De uitslag van 12 maart. (THV) > Klik hier voor de uitslagen. (pdf)