Datum: 18-08-2019 - 21:10
  
13
mrt
'18
Badmintontoernooi BKN een groot succes. (foto's)
Geschreven door BadmintonKlub Noordwijkerhout

Badmintontoernooi BKN een groot succes. (foto's)

Afgelopen weekend vond het New Age Toernooi 2018 plaats in sporthal ‘De Schelft’. Dit jaarlijks terugkerende toernooi voor jong en oud is een initiatief van de badmintonverenigingen uit Voorhout, Noordwijk, Noordwijkerhout, Hillegom, Wassenaar en Sassenheim gezamenlijk. Aan BadmintonKlub Noordwijkerhout...

de taak het toernooi dit jaar te organiseren in onze mooie sporthal ‘De Schelft’. En met succes! Het wedstrijdschema liep op rolletjes, op maar liefst elf badmintonvelden werden spannende wedstrijden gespeeld en bovenal waren het terras én de tribune gezellig druk. Kortom, het was een fantastische editie van het New Age Toernooi. Dit alles mede mogelijk gemaakt door alle sponsors en met name de hoofdsponsor: Timmers Verpakkingen.

Naast de individuele winnaars moest BadmintonKlub Noordwijkerhout als grote winnaar van het New Age Toernooi 2017 de wisselbeker overdragen aan BACLUVO (Voorhout). Volgend jaar in Hillegom gaan de Noordwijkerhoutse badmintonners hun uiterste best doen om de titel te heroveren. Voor nu kan de vereniging met trots terug kijken op een geslaagd toernooi.

Foto's PR.