Datum: 02-06-2020 - 22:29
13
mrt
'18
Scouting Bosgeest krijgt opknapbeurt. (foto's)
Geschreven door Scouting Noordwijkerhout

Scouting Bosgeest krijgt opknapbeurt. (foto's)

Tijdens NLdoet op 10 maart zijn er bij Scouting Bosgeest een dag lang grote en kleine klussen uitgevoerd. Verven, schoonmaken, bouwen en inrichten: vele handen maakten licht werk. Een gebouw in orde houden waar meer dan 125 kinderen wekelijks leuke en spannende activiteiten beleven is een hele klus....

Tijdens NLdoet zijn er klussen uitgevoerd die voor de vaste vrijwilligers te groot of intensief zijn, zoals het hok met de gasflessen brandveilig maken of de houtopslag aanpassen. Allemaal karweitjes zijn uitgevoerd die dankzij de hulp van vele ouders en vrijwilligers bijdragen aan een fijne en veilige speelomgeving van de kids van Scouting Bosgeest.

BBQ
Na een dag lang klussen werd de dag afgesloten met een barbecue. Voor ruim 40 man waren waren er onder andere worsten, saté en stokbrood geregeld ter viering van de naderende komst van de lente, en als beloning voor een dag lang inspanningen leveren. Het grote kampvuur zorgde ervoor dat iedereen het lekker warm had.

Tweedehands spullen
Scouting is blij met de spullen die u niet meer gebruikt zodat die verkocht kunnen worden op de Koningsmarkt. Denk aan spullen als servies, bloempotten, speelgoed, kleding, elektronica en kleine meubels. Heeft u spullen voor de markt? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 0252-373625 voor het maken van een afspraak.

Scouts komen de ingepakte spullen graag bij u ophalen. Wij vragen u alleen spullen te geven die schoon, heel en/of werkend zijn. Het ophalen vindt plaats op de zaterdagen tot 21 april. Op https://www.bosgeest.nl/koningsmarkt vindt u hier meer informatie over.

Foto's PR.