Datum: 02-06-2020 - 20:21
13
mrt
'18
Zonnebloemgasten genieten van overheerlijke en gezellige High Tea. (foto's)
Geschreven door Zonnebloem Noordwijkerhout

Zonnebloemgasten genieten van overheerlijke en gezellige High Tea. (foto's)

De uitnodiging voor een High Tea staat altijd weer garant voor de aanmelding van vele liefhebbers onder de gasten van de Zonnebloem Noordwijkerhout. Wordt er in de Zonnebloem jaaragenda in principe uitgegaan van eenmaal een High Tea, in de praktijk is het eigenlijk al enkele jaren de gewoonte dat er, gezien het...

enthousiasme voor deelname, altijd een tweede High Tea volgt. In de Raetskamer van Ton en Joke Marijnen werd dan ook al vele keren genoten van een gezellig en vooral ook heel smakelijk samenzijn.Ook dit jaar kwamen er ruim voldoende aanmeldingen van gasten voor een wederom tot twee maal toe gevulde Raetskamer aan de Schoolstraat. En een tweede ronde..? Helemaal prima uiteraard, aldus Ton en Joke Marijnen!

Eerst op donderdagmiddag 22 februari en daarna voor de tweede maal op donderdag 8 maart, kwamen de gasten met vrijwilligers door de kou naar de heerlijk warme Raetskamer. Ton en Joke Marijnen haalden met veel enthousiasme en goede zorg weer alles uit de kast om het bij hun in de Raetskamer nog een keer tot enkele fijne uurtjes voor de gasten van de Zonnebloem te maken.

De gasten en enkele vrijwilligers hebben genoten van een gevarieerde High Tea, met heerlijke en zeer diverse hapjes. Een sfeervol muziekje op de achtergrond en de warme aanwezigheid van de gastvrouw en gastheer, maakten het geheel tot een plezierige aangelegenheid, waar het goed toeven was voor iedereen. 

De Zonnebloem bedankt Ton en Joke Marijnen voor hun jarenlange inzet voor de High Tea middagen voor gasten van de Zonnebloem.

Foto's Zonnebloem Noordwijkerhout.