Datum: 18-01-2022 - 18:15
11
mrt
'18
40-jarige Zwemvereniging Noordwijkerhout is op zoek naar teams voor de Fun-nachtmarathon.
Geschreven door Zwemvereniging Noordwijkerhout

40-jarige Zwemvereniging Noordwijkerhout is op zoek naar teams voor de Fun-nachtmarathon.

Zwemvereniging Noordwijkerhout bestaat dit jaar 40 jaar en dat is een mooie gelegenheid waar wij niet onopgemerkt aan voorbij willen gaan. Dit willen wij dan ook graag vieren met een echt zwemfeest. In de avond van vrijdag 22 juni starten we om 20:00 uur om de nacht door te zwemmen naar zaterdagochtend 23 juni 7:00 uur....

We nodigen teams uit om mee te doen aan deze Fun-nachtmarathon. Een team bestaat uit minimaal 10 en uit maximaal 15 zwemmers die afwisselend een lange afstand zwemmen afgewisseld met af en toe een half uur estafette waar het hele team aan mee doet.

Uiteraard wordt er gestreden om de meeste kilometers waar mooie prijzen mee te winnen zijn, Maar…..deze nachtmarathon heeft een ludiek karakter want samen met Optisport Zwembad De Schelft hebben wij een goed doel aan ons feest gekoppeld, namelijk Spieren voor Spieren. Waar o.a. Pieter van den Hoogeband ambassadeur van is.

En het word nòg gekker, want er zal op geheime tijden met hindernissen gezwommen gaan worden. Ook komt er een zogenaamde 'hinder-kassa' waarbij je tegen betaling een concurrent een opdracht kan geven om een aantal ‘hinder’ banen te zwemmen. Dat maakt het zwemmen er niet makkelijker op.

Ook kunnen er premies worden betaald om er een kilometertje bij te kopen. Een strenge jury zal het geheel in goede banen leiden. Bij deze dagen wij JOU uit om met een team deel te nemen aan een onvergetelijke nachtmarathon waarover nog lang nagepraat zal worden.

De belangrijkste informatie op een rijtje:
- Waar: Zwembad de Schelft, Noordwijkerhout
- Datum: 22 en 23 Juni
- Tijd: Van 20:00 tot 07:00
- Inschrijfgeld per persoon: € 10,--
- Team: Minimaal 10 personen maximaal 15 personen
- Organisatie: Zwemvereniging Noordwijkerhout
- Informatie/aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je ontvangt dan van ons een aanmeldingsformulier
- Uiterlijke aanmelddatum:
- Heb je liever persoonlijk contact, bel dan met Gerard Rotteveel 0650824493
- Alvast trainen? Train gezellig mee. Op maandag en vrijdag avond zijn jullie van harte welkom.